Actualment esteu veient Com utilitzar Facebook a la teva marca

Com utilitzar Facebook a la teva marca

  • Autor de l'entrada:

Un any més, Facebook continua sent la xarxa social amb més usuaris registrats en el món per sobre de WhatsApp i YouTube. Així doncs, podem dir que Facebook es situa en el primer lloc al rànquing de les plataformes digitals.

D’aquesta manera, és fonamental tenir una presència activa a Facebook, ja que és on trobarem gran part dels nostres clients potencials. Per extreure’n el màxim profit a la teva pàgina de Facebook, atraient i captivant als usuaris per convertir-los en leads i clients.

Si vols saber com optimitzar la teva presència en aquesta xarxa social, continua llegint, al blog d’avui, t’expliquem com utilitzar Facebook per a la teva marca.

El primer pas és configurar la teva Pàgina de Facebook:

1- Crea la teva pàgina d’empresa a Facebook i omple les dades del teu negoci.
2- Agrega imatges de la teva marca utilitzant els formats d’imatge òptims.
3- Completa la informació de la teva pàgina (descripció, informació de contacte, horari d’atenció…).
4- Crea el teu nom d’usuari per Facebook.
5- Afegeix un “call to action” per tal que els usuaris puguin comunicar-se amb tu d’una manera ràpida i senzilla.

Llest! Ja tens creada i configurada la teva pàgina a Facebook, però, i ara què? Et donarem 6 consells per ajudar-te a definir una estratègia per actuar a Facebook amb la teva marca.

1. Primer de tot, has de saber i entendre quin és el teu públic objectiu, conèixer la seva edat, el gènere, l’educació, l’estat civil, la ubicació; és a dir les dades demogràfiques.

2. Perquè l’estratègia de màrqueting sigui efectiva, has de tenir uns objectius clars i realistes. Per exemple: generar clients potencials, incrementar les conversions de la pàgina web, millorar el servei al client…

3. Defineix quin tipus de contingut vols publicar, que és el que vols promocionar i que vols mostrar. També s’ha de determinar quan i amb quin període de temps publicaràs tot i que això pot variar segons els resultats obtinguts.

4. Optimitza la teva pàgina per les interaccions. Això no vol dir res més que intentar motivar als usuaris per posar m’agrada o compartir les publicacions.

5. Realitza i crea anuncis i el píxel de Facebook. Trobaràs més informació sobre com crear anuncis aquí.

6. Analitza els resultats i mesura el rendiment per descobrir el que pots millorar i com pots adaptar i ajustar la teva estratègia.

Ara que ja saps una mica més sobre com utilitzar Facebook per a la teva marca posa’t mans a l’obra i millora la teva presència a aquesta xarxa social.

T’ha resultat útil aquest article? Si és així, et convido que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar!

Si vols conèixer els serveis que oferim, pots donar un cop d’ull aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta-m’ho al meu LinkedIn personal, estaré encantada de respondre’t. Segueix-nos als nostres canals socials a LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook i no et perdis cap novetat!

Deixa un comentari