Tenir visibilitat a la xarxa i aconseguir un bon posicionament és essencial perquè els teus clients et trobin i per arribar a un mercat nou.

La web és la carta de presentació online de la teva marca. Cal que sigui clara, ràpida, reconeguda i posicionada per Google.

Disposar d’una e-commerce efectiu i amb resultats no és només cosa d’Amazon, la teva marca pot ser competitiva i aportar-te resultats.

Les pàgines d’aterratge són micro-webs destinades a campanyes d’un sol producte o servei concret i temporal (o no) i busquen resultats mesurables.

Que la teva web aparegui en les primeres posicions dels cercadors depèn de molts factors, treballar en aquest sentit et portarà visites i resultats a mig termini.

Des del 2017 Google obliga a certificar les webs per a fer-les visibles al seu cercador, és un tràmit ràpid, senzill i econòmic. I molt necessari.

La teva web ha d’estar allotjada en un servidor segur, ràpid i amb un servei tècnic bo i de confiança, i nosaltres tenim aquest servidor.

Igual que un cotxe o la calefacció de moltes llars, les webs cal que estiguin mantingudes per professionals que les facin ser ràpides, fiables i eficients.

Clients que han confiat en nosaltres

Oferta de serveis
0
Projectes entregats
+ 0
Serveis nous cada any
0

T’agrada com pinta tot plegat i vols estar actualitzat com nosaltres?

Subscriu-te ara a la nostra newsletter.