Actualment esteu veient Tutorial per a crear anuncis a Instagram i Facebook

Tutorial per a crear anuncis a Instagram i Facebook

Avui en dia les empreses necessiten tenir presència a les xarxes socials. Aquestes, si es gestionen bé i es realitzen les accions necessàries, ens ajuden a incrementar les vendes, fidelitzar als clients y crear una relació propera amb els usuaris.

Entre totes les accions que es poden realitzar, avui parlarem sobre com crear una campanya d’anuncis a les xarxes socials, concretament a Facebook i Instagram.

Per a fer anuncis professionals a Instagram i Facebook és imprescindible crear-nos un compte de Facebook Business.

Segurament ja tens un compte a una d’aquestes xarxes. Ara només et caldrà crear un compte a Facebook Business. Per a crear el compte haurem de vincular la nostra pàgina de Facebook. És molt fàcil, només ens caldrà seguir els passos que ens indica la mateixa plataforma. És important que la persona que creï el compte, tingui el rol d’administrador de la pàgina si no és així, no podrà vincular la pàgina amb el Facebook Business.

Un cop la pàgina s’ha vinculat, ja podem crear la nostra primera campanya d’anuncis a Facebook, però no a Instagram. Per a poder fer que els anuncis també apareguin a Instagram, necessitem vincular la pàgina de Facebook amb el compte d’Instagram. Si ja ho tens vinculat, et pots saltar aquest pas.

Per a vincular la pàgina de Facebook amb el compte d’Instagram hem d’anar a la configuració de la pàgina de Facebook i clicar a l’apartat d’Instagram. Aquí trobem el botó de “Conectar cuenta”. Al fer clic aquí, ens demanarà l’usuari i la contrasenya d’Instagram. Un cop ens registrem al nostre compte d’Instagram i acceptem les condicions, ja tindrem vinculat el Facebook amb l’Instagram. Ja podem fer anuncis tant a Facebook com a Instagram!

A continuació ja podem configurar la nostra primera campanya. Al clicar sobre “crear campanya” triem l’objectiu que més ens interessa i a continuació ja podrem configurar els diferents paràmetres.

 

Campanyes, grups d’anuncis i anuncis, l’estructura bàsica dels anuncis a Instagram i Facebook

 

En el conjunt d’anuncis serà on podrem decidir el pressupost que invertirem en la campanya. En aquest pas també podem triar el públic al qual volem impactar. Aquest punt és molt important, ja que serà decisiu per al bon rendiment de la nostra campanya.

El següent i últim pas, és crear l’anunci. Trobem dues opcions, podem escollir en crear un anunci des de zero o promocionar una publicació que ja hàgim fet al nostre compte. Un cop configurat l’anunci, ja només ens caldrà publicar-ho i ja tindrem la campanya en funcionament.

T’ha resultat útil aquest article? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials.

Pots fer un cop d’ull als nostres serveis de campanyes d’anuncis a Internet aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Pots seguir els nostres canals socials  a LinkedIn, InstagramTwitter Facebook.

Deixa un comentari