RTB ADS

Les campanyes d’anuncis en RTB, (Real Time Bidding), són campanyes d’anuncis en llocs web d’interès per al vostre públic objectiu, amb subhasta en temps real.

És a dir que en el moment en què un usuari apareix en una web que parla de temes relacionats amb el vostre producte o servei, es realitza una subhasta en nano-segons que defineix l’interès que nosaltres podem tenir en aquest usuari depenent dels seus gustos, la pàgina anteriorment visitada per aquest o el seu perfil d’usuari (sexe, edat, zona geogràfica, etc.), fent encara més efectiu el resultat en permetre analitzar moltes dades variables en temps real.

Edat, sexe, gustos, aficions, estil de vida o lloc geogràfic, són dades que l’RTB ens permet utilitzar per a fer arribar el missatge del vostre producte o servei a un públic meticulosament seleccionat, augmentant les probabilitats de venda o contacte.

Treballem molt acuradament les campanyes d’RTB, ja que introduïm moltes variables i vigilem permanentment els resultats per tal de millorar-los.

Responsable de les dades: ​​Romeu Yuste S.L. Finalitat: ​Respondre la teva sol·licitud a través d’aquest formulari. Legitimació: El teu consentimient. Destinataris: ​Les dades s’emmagatzemen a ​SiteGround Spain S.L.  Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les dades en qualsevol moment.

Clients que han confiat en nosaltres

0
Oferta de serveis
+ 0
Projectes entregats
0
Serveis nous cada any

T’agrada com pinta tot plegat i vols estar actualitzat com nosaltres?

Subscriu-te ara a la nostra newsletter.