Actualment esteu veient Vídeo Màrqueting

Vídeo Màrqueting

 • Autor de l'entrada:

Com ja veníem parlant en l’anterior post del blog, el vídeo s’ha tornat una eina clau en la comunicació de qualsevol empresa. Avui aprofundim una mica en aquest tema, perquè sàpigues exactament per què t’interessa. 

El vídeo màrqueting és l’eina que es basa en l’ús del vídeo per captar l’atenció dels usuaris, d’una forma simple, clara i directa. Però això ja ho sabeu oi? Si no és el cas pots obtenir més informació aquí.

Avantatges del vídeo en màrqueting. 

 • Augmenta les conversions: és la millor manera per mostrar qui ets, quin és el teu producte i què ofereixes, ja que pots dir moltes coses en poc temps, i això per a un usuari és molt favorable. 
 • Millora el teu posicionament SEO a Google: totes les webs que tinguin contingut en vídeo, sobretot YouTube, ajuden a que els usuaris puguin trobar-te abans. Així que no ho dubtis, afegeix vídeos a la teva pàgina web i crea un canal de YouTube.  
 • Sortir de la rutina: també ajuda a que el teu contingut no sigui sempre el mateix i es faci monòton, així que de tant en tant crea vídeos. Als usuaris és un tipus de contingut que els agrada i els ajuda a entendre millor el missatge que els vols transmetre. 
 • Genera confiança: sempre és millor que puguis explicar directament als teus clients què és el que els ofereixes, però si això no pot ser, utilitza el vídeo! Els teus clients et veuran, veuran que els ofereixes i això els donarà tranquil·litat. 
 • Altres avantatges que generen els vídeos són la claredat de transmetre missatges, la creació d’engagement a les teves xarxes socials i fer que els usuaris recordin amb més facilitat la teva marca.

Les millors tipologies de vídeo per a la teva marca. 

 • Formatius o tutorials: aquest format s’ha fet famós gràcies als milions de vídeos que s’han estat consumint a través de la plataforma YouTube i, gràcies a això, ara el podem utilitzar a qualsevol plataforma, adaptant els temps i els formats. Amb aquest tipus de vídeo podem ensenyar com fer una cosa concreta, resoldre dubtes sobre productes o serveis, demostrar com es fa una cosa… i cal dir que és un dels tipus de vídeo més buscats a la xarxa, sempre sota el concepte: “com fer…”. Algun exemple serien els tutorials sobre Photoshop que us hem mostrat recentment o els nostres Divendres Faves Tendres que tant us agraden. 
 • Webinars: arrel de la pandèmia que estem vivint actualment i la gran facilitat d’utilitzar el món de l’Internet, aquest format s’ha tornat viral per poder donar classes i fer presentacions. Per això segons el que necessitis, pots combinar els teus webinars amb trucades online i si hi afegeixes formats en vídeo seran tot un èxit. 
 • Ressenyes o testimonials: en l’actualitat, entre els youtubers i influencers aquest tipus s’han fet molt famosos i, és que, ja us n’haureu adonat de que és molt favorable per a un negoci que gent amb molt seguidors en parlin bé, oi? Doncs sempre que pugueu, estaria bé que introduíssiu aquests vídeos a la vostra marca. Podeu fer una ronda de gravacions en la que clients vostres parlessin de la seva experiència amb els serveis que els heu ofert, per exemple o bé pactar amb un influencer perquè us faci aquest tipus de publicitat.  
 • FAQ’S: tens un apartat al teu web de preguntes freqüents  o necessites resoldre dubtes de forma clara i entenedora? Valora la producció de vídeo sobre aquests temes, sempre serà més fàcil d’entendre si surt una persona del teu equip explicant la solució a un problema, a que escriguis una parrafada i no acabi de quedar clar.  
 • Social Vídeo: vídeos creats exclusivament per difondre per les xarxes socials, amb els formats específics de cada plataforma. No cal que diguin res en concret, sigues creatiu i original i fes que la teva marca es torni viral.  
 • Vídeos publicitaris: tot i que les xarxes socials han pres molt protagonisme els últims anys, no ens hem d’oblidar de l’eina publicitària per excel·lència, la televisió. Si necessites fer una campanya publicitària i vols innovar, prova amb els anuncis de televisió. Són una manera de viralització efectiva en el que l’anunci es mostra a tot tipus de públic. Un exemple seria aquest vídeo que vam realitzar per una de les marques amb les quals treballem.
 • Corporatius: mostren els valors de la teva empresa, però no cal que parlin directament sobre ella, sinó que tingui els elements corporatius que facin reconeixible aquesta. La felicitació del Nadal que vam fer l’any passat en seria un clar exemple.
 • Porfoli: sempre és adequat que tinguis aquest apartat a la teva pàgina web, on mostris els treballs realitzats per als teus clients. Poden ser amb escrits i si vols ser més innovador, fes-los en format vídeo, és la manera més ràpida i efectiva d’ensenyar els teus projectes, com aquest que vam realitzar per una marca de fruita.  
 • Producte o servei: no ens hem d’oblidar d’aquest format. La manera en qué pots ensenyar els teus productes o serveis d’una forma convincent i demostrativa. Visualitza’n un exemple aquí.

Bé, avui us hem fet un petit repàs pel món del vídeo aplicat al màrqueting. Si estàs pensant en introduir-lo a la teva empresa, no dubtis en contactar amb nosaltres perque puguem ajudar-te.  

Deixa un comentari