Actualment esteu veient Rebem a un alumne en pràctiques a l’estudi

Rebem a un alumne en pràctiques a l’estudi

  • Autor de l'entrada:

Avui no donem cap consell i tampoc expliquem una aventura de les que ens trobem gairebé cada dia treballant en aquest apassionant món del màrqueting digital. Avui ens toca escriure sobre un altre tema igualment molt important com és l’equip humà.

El motiu d’aquest fet és que aquesta setmana ha començat un noi a fer les seves pràctiques a casa nostra. Va començar aquest dimarts i és de Barcelona, de l’Eixample més concretament, però quan se li pregunta si prefereix Barcelona o Lleida, respon de forma contundent que prefereix Lleida.

Gràcies a l’equip humà otorgem un valor intangible a la nostra empresa que ens diferencia de la competència.

Ve del Cicle Superior d’Il·luminació, captació i tractament d’imatge de l’Institut Caparrella. En aquest cicle ha treballat tant en la producció i edició de vídeo com d’imatge, tot i que ens ha confessat que li agrada més fer fotografies. De moment encara no ha tingut temps de fer fotografies des que està a la nostra oficina, però sí que ha pogut gravar alguns vídeos i hem de confessar que se li dona molt bé. Un d’ells és aquest divendres faves tendres i alguns dels que vindran més endavant també són producció seva.

Si ens heu anat seguint a les nostres xarxes socials sabreu que no és la primera vegada que tenim alumnes en pràctiques a la nostra agència de màrqueting. Ens agrada conèixer gent i aprendre noves coses i els alumnes en pràctiques ens ofereixen aquesta oportunitat, a més de nosaltres poder transmetre els nostres coneixements a ells. És un win-win, ja que expliquem com funciona una agència de màrqueting i quines tasques formen part del nostre dia a dia a la vegada que els ajudem a millorar en el seu àmbit. Com ja he comentat, per nosaltres també és una gran oportunitat perquè puguem aprendre moltes coses d’ells i elles, doncs els alumnes venen amb idees noves i amb moltes ganes de demostrar que és el que saben fer.

Així que, esperem que l’estada del nou alumne en pràctiques a la nostra agència sigui molt satisfactòria i que junts puguem aprendre moltes coses a la vegada que ens ho passem molt bé. Benvingut a Romeu Prenafeta Óscar!

T’interessa fer les práctiques a la nostra agència de màrqueting? Si vols saber la meva opinió de com va ser la meva experiència et deixo el meu blog aquí: De pràctiques a una agència de màrqueting digital. També tenim l’xperiència de la Júlia en el blog: La meva experiència. De la Júlia.

Si vols saber més coses sobre la nostra agència de màrqueting o si tens dubtes, ens pots contactar i seguir a les nostres xarxes socials de LinkedInInstagramTwitter i Facebook.

Deixa un comentari