Actualment esteu veient De pràctiques a una agència de màrqueting digital

De pràctiques a una agència de màrqueting digital

I tot el dia putinejant analítiques, i dades, i anuncis en xarxes socials i newsletter i….

Com a estudiant en pràctiques he tingut l’oportunitat de poder descobrir què és realment Romeu Prenafeta. Si els clients consideren a la agència com Artesans del màrqueting és per alguna cosa. I es que l’artesà elabora les seves peces amb paciència i cura per a que el producte sigui únic, de la mateixa forma que l’agència realitza les seves tasques. Això s’aconsegueix gràcies a un equip humà apassionat pel que fa. I jo tinc la gran sort de formar-ne part.

En el meu cas, sóc un estudiant del Grau en Turisme, i això significa que els meus coneixements sobre la matèria no siguin els d’un estudiant de màrqueting. No obstant això m’he sentit molt ben acollit i guiat en tot moment gràcies als companys que m’han ajudat i explicat les coses. A més a més, és la primera vegada que tinc relació amb una agència de màrqueting digital, així que estava nerviós per saber què em trobaria.

Només entrar el primer dia ja em vaig donar compte que és una agència especial. Les persones que en formen part tenen una gran relació d’amistat, quasi familiar. L’ambient que s’hi respira és desenfadat, casolà i amb molt bon rotllo. Personalment, em quedo amb l’últim adjectiu, ja que et permet gaudir del que fas. Sempre et treuen un somriure i treballar amb ells és molt amè a la vegada que estàs rodejat de grans professionals. En les tasques que he participat m’he sentit part del projecte i això és important, ja que m’ajuda a fer-ho el millor possible i em mostren la seva confiança.

Està sent una gran oportunitat per posar en pràctica els meus coneixements i a la vegada aprendre moltes coses noves de la mà d’una gran família com la que forma Romeu Prenafeta. Fins al moment estic molt content en haver fet cap en aquesta agència de màrqueting i poder formar part d’aquest equip.

Espero que els tres mesos en els que estaré en l’agència continuïn sent una experiència tant profitosa com fins ara i si tinc l’oportunitat, m’agradaria poder tornar a escriure un altre post, aquesta vegada amb la visó global del meu període de pràctiques. Moltes gràcies a tot l’equip per aquests dies.

I a tu, t’agradaria formar part un equip com aquest?

 

 

 

Deixa un comentari