Actualment esteu veient LA MEVA EXPERIÈNCIA. De la Júlia

LA MEVA EXPERIÈNCIA. De la Júlia

  • Autor de l'entrada:

Avui publiquem un post especial que ens agrada molt compartir, és tracta d’un post que ens va escriure la Júlia, una estudiant en pràctiques que a principis d’estiu va fer un ‘stage’ a la nostra agència de màrqueting digital. És especial el seu pas per casa nostra ja que la Júlia està estudiant batxillerat, i l’habitual és que per la nostra agència passin estudiants universitaris i de cicles formatius.

Li agraeixo molt, en nom de tot l’equip, que escollís casa nostra per a passar unes setmanes.

jimmi Romeu

 

LA MEVA EXPERIÈNCIA.

La meva experiència a l’agència Romeu Prenafeta és pot resumir en una paraula: profitosa.

No només pel fet d’haver vist com funciona una agència de màrqueting digital per dins, sinó que a més a més, m’emporto una lliçó de vida molt important. Em sento molt afortunada que aquesta empresa m’hagi obert les portes i poder accedir i conèixer el món laboral publicitari.

Vaig començar amb una mica de por el primer dia, en un món totalment desconegut. Vaig sortir del tot de la meva àrea de confort. Però gràcies a que vaig tenir molt bona acollida he après molt, ja que els meus companys/es són molt atents i m’expliquen un munt de coses. S’han preocupat constantment perquè l’experiència fos satisfactòria i m’han donat l’oportunitat d’assistir al Campus que ofereix Cambra de Comerç de Lleida, on ells són els formadors de dos cursos, un de Màrqueting Digital i un altre de Community Management.

Gràcies a aquests campus, als que vaig assistir quan ells van considerar interessant per a mi, vaig adquirir nous coneixements; i gràcies també a l’equip humà de Romeu Prenafeta, he pogut definir la presa de decisions sobre què vull estudiar quan acabi batxillerat, alhora que m’ajuda a omplir de contingut el meu Treball de Recerca.

Aquestes pràctiques m’han fet més capaç de comprendre la meva funció en la societat i aprofundir en les eines,  mitjans i estratègies que s’utilitzen en el camp del Community Managment, i el Màrqueting Digital.

Les pràctiques m’han aportat coneixements de procediments de treball en grup, nocions de màrqueting, de community management, de publicitat,…

La publicitat és un món apassionant perquè sempre està en evolució constant, és un món molt creatiu i aquí ho he vist de primera mà.

El dia a dia en aquesta agència és de creació total, has d’anar amb la ment oberta, aprendre i millorar contínuament. Aquest tast laboral m’ha fet veure quins punts forts i febles tinc, he pres consciència del què significa ocupar un lloc de treball i tot el què comporta: responsabilitat, compromís, tasques,…

 

En definitiva l’experiència ha estat molt positiva a nivell professional i principalment personal perquè m’ha enriquit conèixer professionals i gaudir de la seva relació.

He viscut una de les experiències més importants de la meva vida atès que, tot i seguir cursant batxillerat, he tingut l’oportunitat de viure durant un mes en el món real.

Però sobretot, m’agradaria destacar la part humana d’aquestes pràctiques, el contacte amb el Jimmi, la Irene, el Marc, la Meritxell, l’Andreu…, sou un equip genial! Moltes gràcies a tots/es!

Has pensat mai què suposaria per tu fer unes pràctiques en una empresa?

 

Júlia Giralt Barbé.

Estudiant de batxillerat.

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.