Actualment esteu veient Pèrdua espontània de seguidors a Instagram

Pèrdua espontània de seguidors a Instagram

Instagram és una xarxa social i una aplicació mòbil, que permet als seus usuaris pujar imatges i vídeos amb múltiples efectes fotogràfics com filtres, marcs, colors, etc. Per posteriorment compartir aquestes imatges a la mateixa plataforma o en altres xarxes socials. En el nostre blog ja hem parlat alguna que altra vegada d’aquesta xarxa social. Si en vols saber més, pots fer clic aquí per veure tots els blogs relacionats amb Instagram.

Tens un compte d’instagram de la teva empresa però no saps com treure’n el millor rendiment? Llegeix en nostre blog: Com utilitzar Instagram per a la teva marca

Insta (abreviació d’Instagram) és una xarxa molt utilitzada per a les empreses perquè permet arribat a molts usuaris i crear una gran comunitat gràcies als seguidors. Totes les empreses s’esforcen per a mantenir als seus seguidors i captar-ne de nous. No obstant això, a vegades ens trobem amb la situació que de sopte, un dia per l’altre, el nombre de seguidors del nostre compte d’Insta ha disminuït i és quan salten totes les alarmes: s’ha penjat una publicació que no ha agradat gens a l’audiència? Hem dit alguna cosa que s’ha malinterpretat? Que hem fet malament?…

Quan passa això sempre revisem les últimes publicacions, comentaris, respostes i accions que hàgem fet, però sembla que tot està bé i no hi ha res fora de lloc. Què és el que ha passat? Doncs resulta que hi ha un punt molt important d’Instagram i que la gent no coneix: Instagram té una política d’eliminar comptes inactius.

Quan elimina Instagram un compte?

Aquesta és una de les grans preguntes. Avui dia, no hi ha cap comunicat oficial de l’empresa informant d’una manera clara, però solen ser usuaris que compleixen aquests punts:

  • No inicien sessió al compte des de fa molt temps
  • Comptes que no interactuen (no fan comentaris, no fan like a altres publicacions…)
  • Comptes que no han omplert la seva informació (imatge de perfil, descripció…)
  • Comptes que no tenen seguidors i/o no segueixen a altres

Cada X temps, Instagram activa els seus algoritmes i fa una neteja de comptes. Per aquest motiu, a vegades en podem trobar que de sobte hem baixat de seguidors.

Deixa’ns en els comentaris si t’ha passat alguna vegada que el nombre de seguidors del teu compte han disminuït.

Si aquesta informació t’ha resultat útil, et proposem que la comparteixis amb aquelles persones que creguis que els pot interessar.

Si vols saber més o si tens dubtes, ens pots contactar i seguir a les nostres xarxes socials de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.