Actualment esteu veient Com utilitzar Instagram per a la teva marca

Com utilitzar Instagram per a la teva marca

  • Autor de l'entrada:

Instagram és una xarxa social que compta amb mil milers d’usuaris actius i una audiència publicitària amb milers de persones. Per tant, introduir la teva marca a aquesta plataforma pot ser de gran utilitat per impulsar el teu negoci. A l’anterior blog vam explicar com utilitzar Facebook per a la teva marca i en el blog d’avui, exposarem com utilitzar Instagram.

Primer de tot, és necessari obrir un perfil d’empresa o tenir un compte de creador. Instagram per empreses compta amb l’opció de promocionar les publicacions d’acord amb els objectius, mostra les estadístiques i els resultats i també proporciona informació dels seguidors.

5 avantatges d’utilitzar Instagram:

1- Tindràs més oportunitats per arribar a nous clients. Avui en dia, estar present a les xarxes socials és primordial, ja que molts usuaris descobreixen nous productes i serveis a través d’aquest medi.

2- Portaràs tràfic a la teva pàgina web. Afegint un enllaç a la teva biografia o a les històries d’Instagram, podràs redirigir als visitants cap a la teva web i, per tant, les visites a aquesta augmentaran.

3- Anunciar i publicitar els teus productes o serveis. A partir duna petita inversió, pots crear anuncis per arribar a nous usuaris fixant uns objectius i un públic concret, i per això pot ser molt bona opció per arribar als usuaris que desitgis.

4- Augmentaràs el reconeixement de la teva marca. Pots ensenyar el que fas, què ofereixes, quina necessitat pots resoldre i a qui pots ajudar d’una manera molt visual.

5- Mostra la teva part més humana. Si et mostres a les xarxes amb transparència i credibilitat, transmetràs confiança a les persones, un aspecte molt important per crear una comunitat de seguidors.

Com pots comprovar, estar presents a aquesta xarxa social aporta múltiples avantatges per a la teva marca. A continuació et donem unes pistes perquè puguis començar a introduir-te en aquesta plataforma:

1. Primer de tot, has de definir el públic al qual et vols dirigir segons els teus objectius.

2. A Instagram es pot publicar en diversos formats: publicacions senzilles o en carrusel, històries, ITGV i reels, així que també és imprescindible saber el que vols publicar i com ho vols fer.

3. Per arribar a la teva audiència, necessites establir un calendari de publicacions que t’ajudi a mantenir el teu perfil visible. Pots començar a penjar un o dos continguts setmanals i experimentar amb les millors hores de publicació.

4. Un cop comencis a publicar també és necessari que realitzis un seguiment per saber que és el que més li agrada a la teva audiència per així crear contingut de qualitat. La clau està a interactuar i en publicar amb qualitat.

Entendre com funciona Instagram i donar-li un ús professional per la teva marca pot elevar la teva estratègia de màrqueting. És una plataforma amb molt potencial, tant en temes orgànics com de publicitat.

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, no dubtis en compartir-ho amb qui creguis que li pot semblar interessant.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta-m’ho, estaré encantada de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter i Facebook.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.