Voldries que el teu negoci generés tal impacte i que deixes empremta en els clients que vinguin, sigui a la botiga o al teu lloc web? Si és així, t’interessa el que avui et volem explicar.
Amb el gran volum de publicitat que ens trobem avui en dia, pot ser que ens trobem un elevat nombre de la població que estigui saturat de tanta publicitat. La solució per a fer front a aquest problema és fàcil, cal buscar el camí per atreure’ls de nou i així obtenir més vendes. I, el camí per a aconseguir-ho és més distret i passa pel que s’anomena el neuromarketing, una tècnica que sorgeix de la necessitat d’explicar o entendre la conducta i les decisions dels clients davant del seu procés de compra.
Què és l’estratègia del neuromarketing?
El neuromarketing és un concepte que va néixer amb el canvi de segle i, que segons es coneix, consisteix en les tècniques d’investigració del funcionament del cervell i la ment humana. És a dir, la investigació del que vindria a ser el subconscient del consumidor, i veure com reacciona aquest davant de determinades situacions. Amb aquesta tècnica les marques poden millorar moltíssimes les seves estratègies de màrqueting, i anar més enllà incidint en el punt dèbil de la ment dels consumidors perquè aquests comprin.
Al fi i al cap, em aquesta tècnica trobariem resposta a, per exemple, per què una persona acaba comprant una joguina, després de menjar-se una llaminadura mentre anava passejant i després d’haver entrat en una determinada botiga una setmana abans.
El neuromarketing és la tècnica que, a través de l’estudi científic de les reaccions cerebrals, permet trobar les tècniques més adequades per a optimitzar les vendes i que es produeixin conversions de productes i serveis al llarg d’un procés de compra.
L’objectiu del neuromarketing
Mitjançant l’aplicació d’aquesta tècnica podem analitzar el nivell d’atenció i les respostes sensorials dels consumidors davant de certs estímuls. A través d’aquestes respostes entenem com pot reacciona el cervell de la resta de consumidors, i per tant quin és el comportament que adoptarà aquest en el moment de compra.
Així doncs, amb aquesta tècnica podrem condicionar el procés de compra dels usuaris, sabent què pensen, què senten i el més important predint com actuaran.
Properament us parlarem de les estratègies de neuromarketing perquè, si voleu, les pugueu posar en pràctica.
Si t’ha agradat aquest post, no dubtis en compartir-ho amb les persones que creguis que els hi pot agradar. Pots donar un cop d’ull als serveis que oferim a Romeu Prenafeta aquí.
Et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook, Linkedin i Twitter. Si vols saber més informació, estaré encantada d’ajudar-te, em pots contactar al meu perfil de Linkedin.