Els Social Media engloben els canals i estratègies més socials del màrqueting digital, aquells en que les interaccions entre els usuaris i la marca són més potents i profitoses. Aquests canals ens obren les portes a un món en el qual la vinculació emocional dels futurs i actuals clients amb la marca poden portar més i millors vendes.

La gestió professional de les xarxes socials et garanteix resultats visibles a curt-mig termini, creant una comunitat fidel a la marca.

Donar a conèixer  l’experiència, criteri i valors de la teva marca a través de la premsa digital i analògica t’ajuda a fer branding i posicionament.

La millor manera de fidelitzar els teus clients és cuidant-los i comunicant-te personalment amb ells, amb una newsletter ben mesurada.

Les xarxes socials són un lloc d’oci per a la majoria d’usuaris, fer que aquests juguin amb la teva marca et dona valor i proximitat.

Conèixer què en diu de la teva marca el teu públic objectiu t’ajudarà a emfatitzar o re-direccionar per tal de transmetre la imatge que desitges.

Captar dades d’usuaris que poden ser clients teus et permet contactar-hi i oferir-los contingut i serveis amb empatia i resultats.

Fer un nou client és molt més costós que conservar els que ja tens. Fes una bona estratègia de fidelització i evita perdre’ls.

Gestionar bé la teva base de contactes t’ajuda a segmentar-los i empatitzar amb ells, generant més confiança i oportunitats de venda.

La llei de protecció de dades és molt rigorosa, complir amb la legislació vigent t’evitarà sancions administratives importants.

Clients que han confiat en nosaltres

Oferta de serveis
0
Projectes entregats
+ 0
Serveis nous cada any
0

T’agrada com pinta tot plegat i vols estar actualitzat com nosaltres?

Subscriu-te ara a la nostra newsletter.