Actualment esteu veient Content Curator: crear els millors continguts

Content Curator: crear els millors continguts

  • Autor de l'entrada:

Coneixes les funcions del Content Curator? El David t’ho explica en aquest blog, així que dóna-li un cop d’ull si vols conèixer més sobre què és i que fa el Content Curator.

En el blog d’avui, us explicarem el procés que ha de seguir un Content Curator i us donarem alguns consells per triar i crear contingut de qualitat. Si vols saber-ne més, no ho dubtis i continua llegint.

Quins passos ha de seguir el Content Curator?

Definir el tema i les fonts de contingut: consisteix en cercar i fer un seguiment de la informació d’interès. També és important filtrar la informació que es troba i escollir-ne la que resulta rellevant.

Redactar l’article o la publicació: a partir de la informació cercada, s’ha de redactar contingut de qualitat per atreure i generar valor per a les persones.

• Publicar el contingut: un cop tinguem el contingut redactat s’ha de publicar als canals de comunicació més adients. Podem publicar-lo a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn…), a la web, a blogs…

Avaluar el resultat: és fonamental comprovar i avaluar els resultats obtinguts, per conèixer quins continguts són d’interès per als usuaris.

Com podem crear contingut de qualitat?

Primer de tot, és essencial conèixer el públic al qual ens dirigim: saber qui ens llegeix i quines necessitats té. Per tant hem de tenir molt definit el nostre públic objectiu. Aquesta informació és crucial i s’ha de prendre sempre com a punt de partida. Hem d’escollir temes coherents i d’interès per als usuaris que ens veuen. Un aspecte a tenir en compte és l’estacionalitat, sent considerable planificar i adaptar el tipus de contingut d’acord amb el temps i l’actualitat.

Hem de cercar, recopilar i filtrar la informació que trobem a Internet, per tal de seleccionar informació actual, certa, vàlida i enfocada al sector que ens dirigim. Un cop tinguem seleccionada la informació, l’hem de reestructurar i adaptar per donar-li una personalitat pròpia. S’ha de compartir contingut útil amb el to adequat i adaptat al públic a qui ens dirigim. A l’hora de compartir la informació, hem d’escollir la plataforma adequada, centrant-nos també en el públic i l’estratègia que volem seguir.

Com podem veure, el Content Curator, és un perfil molt demandat en l’actualitat. La seva tasca principal és filtrar, agrupar i seleccionar la informació que prové de diferents fonts, per oferir als usuaris el contingut que necessita i adaptar-lo als seus interessos. Aquest necessita tenir molta capacitat d’anàlisis, ser original i empàtic amb els objectius de la marca, estant al dia de totes les novetats.

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, no dubtis en compartir-ho amb qui creguis que li pot semblar interessant.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta-m’ho, estaré encantada de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials en aquesta mateixa xarxa, a Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari