Actualment esteu veient 24 estratègies: Social i Google ADS

24 estratègies: Social i Google ADS

Al Social Trainig d’avui veurem com arrancar les nostres campanyes de publicitat a Google i a les xarxes socials, el que és el mateix: veurem com fer una campanya de Google Ads i Social Ads.

Començem? Com podràs imaginar, una bona estratègia de màrqueting ha d’incloure un pressupost per a poder fer anuncis i promocionar el teu web. I esque si sempre ens veu la mateixa gent, com aconseguirem nous clients? Aquí és on entra el SEM.

Recomanació: abans d’entrar a parlar de SEM, fes una ullada al nostre blog anterior sobre SEO. Amb una combinació de les dues estratègies de màrqueting, millorem la visibilitat i el posicionament del nostre web. Hi pots accedir des d’aquí.

GOOGLE ADS

Primer repassem els resultats que podem veure si realitzem una cerca a Google:

-Normalment, al centre de la pàgina, podem observar els resultats orgànics. Aquests es mostren segons l’algoritme de Google que estima quines pàgines són les que responen millor a la cerca que s’ha realitzat.

-A la mateixa pàgina, al principi i al final, podem veure alguns resultats que porten l’etiqueta “Anuncio”. La posició en la qual apareix l’anunci està condicionada a la qualitat que tingui segons l’algoritme de Google.

Aquest exercici que em fet de realitzar una cerca a Google ens ha mostrat un tipus d’anunci dels que podem fer: l’anunci de text. No obstant podem triar un altre tipus o combinar la nostra estratègia de màrqueting amb diferents campanyes:

Cerca: anuncis de text

Display: anuncis on podem utilitzar diferents recursos com text, imatge, vídeo y logotip adaptables a la xarxa Display de Google, formada per més de dos milions de pàgines web, aplicacions i vídeos.

Shopping: anuncis amb els nostres productes de Google Merchant Center

Vídeo: anuncis en format vídeo per a Youtube i partners de vídeo de Google

SOCIAL ADS

Coneixes Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn, Twitter o Pinterest? I n’utilitzes alguna? Estic segur que de forma habitual utilitzes una o dues d’aquestes xarxes i que algun cop has visitat alguna de les altres.

Potser ja ets un usuari actiu a les xarxes socials o potser no t’agraden gens, però el que no és negable és que en aquestes xarxes hi trobem a molts usuaris. Llavors, per què no promocionar-nos aquí?

Gràcies a les campanyes a xarxes socials podem fer una segmentació molt detallada del nostre públic objectiu perquè els usuaris que utilitzen aquestes xarxes són molt diferenciats.

Mentre a Facebook i Instagram trobem un públic més ampli, a LinkedIn trobem un usuari professional, fet a tenir en compte a la nostra estratègia de màrqueting. També les edats dels usuaris és important, Tik Tok és una xarxa social on podem trobar als més joves (tot i que cada vegada, podem trobar a usuaris d’edats similars a altres xarxes). Per últim, s’ha de tenir en compte qui utilitza cada plataforma, ja que a Pinterest és una xarxa on principalment trobem a un públic femení.

Per a poder fer anuncis a cada xarxa social, hem d’entrar al gestor de cada plataforma. Et deixo l’accés aquí:

Facebook i Instagram

Twitter

LinkedIn

Tik Tok

Pinterest

Si entenem bé al públic i sabem atreure el seu interès, podem incrementar el tràfic al nostre web, augmentar el nombre de seguidors a la xarxa social, promocionar un post, el nostre perfil, vídeos o aconseguir més descarregues de la nostra aplicació.

Tant si ens decidim a realitzar una campanya a Google, a les xarxes socials o una combinació de les dues, és important planificar molt bé. D’aquesta manera podrem optimitzar millor el pressupost del qual disposem i així aconseguir els millors resultats.

Gràcies al SEM i als anuncis en xarxes socials aconseguim donar a conèixer la nostra marca d’una manera més ràpida, aconseguim un tràfic al web de qualitat, ja que decidim qui volem que vegi els nostres anuncis, i no necessitem un pressupost molt elevat com en els mitjans convencionals (televisió).

Si el post t’ha resultat interessant, no dubtis en compartir-ho. I si vols fer un cop d’ull a altres temes que hem parlat, entra aquí.

Et convidem a que ens segueixis a les nosres xarxes socials per a poder contactar amb nosaltres en qualsevol moment i estar sempre actualitza’t: LinkedIn, Facebook, Instagram i Twitter.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.