Actualment esteu veient 24 estratègies: Endomarketing

24 estratègies: Endomarketing

  • Autor de l'entrada:

Continuem repassant estratègies de màrqueting. L’última de la qual vam parlar va ser el neuromàrqueting, pots llegir el blog fent clic aquí. Si et resulta difícil triar una estratègia, en aquest post t’ajudem: 1 exemple de com triar les millors estratègies en màrqueting.

Avui toca repassar l’endomarketing. Aquesta estratègia de màrqueting va encaminada a realitzar accions internes, dins la mateixa empresa. Per aquest motiu, també es pot conèixer com a Marketing Intern. El que es busca és millorar la imatge de l’empresa entre els col·laboradors a través d’un equip humà motivat i reduir la rotació del personal. D’aquesta manera aconseguim incrementar el compromís dels treballadors amb l’empresa.

El terme EndoMarketing significa fer màrqueting intern amb l’ajut d’eines per a sensibilitzar, informar i motivar als treballadors de l’empresa

Amb aquesta estratègia de màrqueting el que es destaca és la importància de motivar a l’equip de treball per a l’obtenció de bons resultats gràcies al compromís dels treballadors, reduïm la rotació i atraiem a nou talent qualificat. Això fa que totes les persones tinguin una percepció de l’empresa diferent, perquè la veuen més humana i carismàtica creant així una primera impressió molt bona per al negoci. 

Per què has de treballar l’endomàrqueting a la teva empresa?

  • Augmenta la productivitat: els treballadors estaran motivats y treballaran en un entorn agradable. Un augment de la productivitat es tradueix en una major rendibilitat del negoci
  • Fidelitzar als treballadors: moltes vegades, quan un treballador deixa l’empresa, es crea una situació inestable en l’empresa, en canvi, si el treballador està en un bon entorn és menys probable que vulgui deixar l’empresa.
  • Feedback i noves idees: el compromís dels treballadors per a l’empresa pot arribar a afavorir la capacitat creativa i innovadora així com generar opinions sobre la millora o noves propostes de producció. 

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o el comparteixis a les teves xarxes socials.

Per a saber més o si et surten dubtes, ens pots contactar a LinkedIn,  InstagramTwitter FacebookTambé ens pots seguir en aquestes xarxes per estar al dia i contactar amb nosaltres en qualsevol moment.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.