Actualment esteu veient Verifica el teu compte de Google Ads en 3 passos

Verifica el teu compte de Google Ads en 3 passos

Google vol millorar la transparència publicitària per a que l’usuari pugui conèixer més i millor sobre l’entitat de la qual està veient un anunci. D’aquesta manera, Google oferirà la possibilitat als usuaris de poder saber de qui és l’anunci que visualitza. Aquí et deixem un exemple: 

 

 Si vols aprendre a crear anuncis a Google, visita el nostre post Tutorial fàcil per a crear anuncis a Google

 

Si tens un compte de Google Ads, tard o d’hora se’t demanarà que verifiquis la teva identitat. Depenent dels països on fas publicitat o del sector, pot tardar més o menys.  Quan se’t demana, tens fins a 30 dies per a fer-ho. Si no es completa el procés en aquest període, es cancel·larà el compte publicitari i no es podran difondre anuncis. Així que ara t’expliquem com fer-ho per a evitar problemes! 

Ets agència i has de verificar un client o es per al teu negoci particular? 

Aquest és un punt clau. No es segueix el mateix procediment per a les agències que per als comptes d’empreses particulars. A continuació et deixem un link de Google on explica els dos casos: Com es pot completar la verificació d’identitat.

Que necessito per a la verificació del compte de la meva empresa? 

Abans que res, comprova que el tipus de compte del perfil de pagaments de Google Ads sigui “Organització”. Per a comprovar-ho, obre el teu compte de Google Ads i fes clic a l’apartat “Eines i configuració”. Dins de “Facturació” trobarás l’apartat de “Configuració”. Fem clic i esperem que carregui la pàgina. 

Un cop carregada, baixem una mica amb el ratolí fins a “Perfil de pagaments”, on trobem el tipus de compte: 

 

Per a verificar el teu compte publicitari, Google et demanarà que presentis 1 d’aquests documents: 

  • Certificat de registre de l’empresa o 
  • Document acreditatiu del NIF o 
  • Certificat de condició de subjecte passiu d’IVA o 
  • Número DUNS 

Comencem la verificació 

Segurament tens un avís a la part superior de la pantalla que et diu que has de fer la verificació. En aquest avís, pots fer clic a “Comencar”. Si t’havia sortit aquest avís, però ara no el trobes, ves a “Facturació” i “Configuració”. 

Primer haurem d’acceptar les condicions que ens imposa Google i a continuació ens demanarà informació sobre l’empresa. Un cop tot omplert, passem a la següent pàgina. Ara ens toca introduir dades del representant legal de l’organització.  

Un cop omplert ja podem enviar-ho per a revisió. Si està tot bé i la informació és correcta, Google ens notificarà per mail que ja s’ha completat la verificació.  

Que passa si Google no m’ha verificat?  

Si resulta que t’has equivocat en un document o Google no t’ha verificat, et recomaner contactar amb el seu servei de suport: https://support.google.com/google-ads/?hl=ca#topic=10286612 abans de tornar a enviar la sol·licitud, ja que hi ha un nombre limitat de vegades que es pot sol·licitar. D’aquesta manera estudiaran el teu cas i t’informaràn d’on pot estar l’error.  

Com pots veure, no és un procés difícil, però sabem que pot imposar una mica i poden sorgir dubtes. Tinges en compte que si Google no t’ho demana, no pots fer la verificació, així que el que pots fer es guarda’t aquest post. Així ja estàs preparat! 

Si aquest post t’ha resultat útil, et proposem que el comparteixis amb aquelles persones que creguis que els pot interessar. 

Si vols saber més o si tens dubtes, en pots contactar i seguir a les nostres xarxes socials de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook 

Deixa un comentari