Actualment esteu veient Tutorial fàcil per a crear anuncis a Google.

Tutorial fàcil per a crear anuncis a Google.

Si estàs llegint aquest blog és perquè estàs interessat a fer anuncis a Google, però o bé tens alguns dubtes o no ho tens clar. Si et trobes en aquesta situació, no et preocupis! Al blog d’avui fem un tutorial molt interessant sobre com crear anuncis a Google. Si t’interessa, continua llegint!

Abans de passar al següent paràgraf, et recomano que si no saps com s’estructuren les campanyes a Google Ads, donis un cop d’ull al nostre blog anterior sobre Conceptes bàsics de Google Ads (anuncis a Google).

Google Ads (coneguda temps enrere com a Google AdWords) és la plataforma per a crear anuncis a Google. És la més gran del món, tant en nombre d’anunciants com en inversió. Però que això no t’espanti! Qualsevol empresa, independentment de la seva grandària i/o pressupost, pot anunciar-se en el gegant d’internet i fer promoció dels seus productes online. 

El primer pas, és tenir un compte de Google. És molt probable que ja siguis usuari dels serveis de Google i, per tant, ja tinguis un compte creat. De totes maneres, per aquelles persones que encara no el tinguin, el poden crear fent clic aquí

 Un cop tenim el nostre usuari, només ens cal entrar a Google Ads i iniciar sessió. A partir d’aquest moment, ja comencem a configurar la nostra primera campanya de cerca. Primer omplim la informació sobre la nostra empresa que Google ens demana (nom i lloc web) i tot seguit ja hem de ficar els títols i les descripcions per al nostre anunci.

Un cop ja hem ficat els títols i les descripcions, ens demana les paraules clau. Aquest punt és important. Les keywords (paraules clau) són aquelles paraules en les quals apareixerà l’anunci, i per això és important pensar-les bé. Més endavant, quan revisarem les campanyes, aquestes paraules clau es poden modificar i així millor l’optimització dels anuncis. 

A continuació, seleccionem la zona/ubicacions en la qual volem que es mostrin els anuncis i introduïm un pressupost diari així com el temps que volem que es mostri l’anunci. Per últim, ja només ens caldrà omplir les dades de facturació i ja haurem creat el nostre primer anunci! 

Sempre és recomanable crear diferents tipus d’anuncis i campanyes, per així poder veure millor que és el que funciona. També ens pot resultar útil per a fer més personals els anuncis ja que ens podem dirigir a públics diferents. 

En el menú inicial veurem un resum de les campanyes que tenim i els seus resultats. Per a crear una campanya nova clicarem al botó de color blau +. A partir d’aquest moment Google ens deixarà triar l’objectiu de la campanya i el tipus de campanya. Si no tens clar que és cada tipus de campanya, et recomano que llegeixis aquest blog. A continuació tornem a seguir els mateixos passos que hem fet per a crear el primer anunci i ja tindrem dues campanyes en funcionament. 

Ara ja només és qüestió de revisar l’evolució d’aquests anuncis a anar fent petites modificacions per a millorar els resultatsEspero que aquest blog t’hagi donat l’últim impuls per a crear la teva primera campanya a Google. Si tens qualsevol dubte, ens pots contactar a través de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook. Per acabar, si creus que aquest blog pot ajudar a algun conegut teu, t’animem que li comparteixis. Fins a una altra! 

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.