Actualment esteu veient Com organitzar una sessió de fotos per a la teva empresa?

Com organitzar una sessió de fotos per a la teva empresa?

En primer lloc, és important aclarir quines fases té una sessió de fotos, entenem que principalment n’hi existeixen tres:

  • La preproducció
  • La producció
  • La postproducció

En el procés de preproducció analitzem quin tipus d’imatge necessitem.

Una eina molt útil de cara a treure idees per les fotografies és realitzar una pluja d’idees, això ens serà útil sobretot si busquem imatges més creatives, diferents o de temàtiques més concretes (com serien el Nadal o l’hivern), sense caure en típics tòpics. Un altre bona opció és buscar referents visuals, servir-nos d’imatges ja existents per veure quins estils encaixen amb la nostra empresa.

Un cop tenim clares les imatges que necessitem i per tal d’organitzar la sessió de fotos, agruparem totes aquelles que es puguin assemblar.

Si tenim pensat fer una sessió de fotografies corporatives per a la web i, a més, també volem realitzar fotos de caràcter nadalenc, per exemple, triarem quina tirada de fotos realitzarem primer. Entenem que el temps és important i gràcies a això reduïm l’estona de la sessió de fotos.

Una vegada hem fet la fase de preproducció arriba el dia de la sessió de fotos. I no han d’haver-hi sorpreses!

Si comptes en la teva empresa amb un equip bastant ampli, és rellevant que tots estiguin al corrent dels acords durant les fases anteriors. El tipus de roba adequada per a la sessió, els accessoris o el tipus de maquillatge no han de ser passats per alt.

Ja ho tenim tot preparat, iniciem la sessió de fotos!

Per a obtenir els millors resultats, i fer-te perdre el menor temps possible en el teu treball, és rellevant dedicar uns minuts previs a revisar els últims retocs enfront del mirall, arreglar i col·locar correctament el vestuari. Cal estar atent a cada detall, vigilar possibles reflexos, els cabells, pols a la roba… Tenir en compte tots els detalls ens permetrà estalviar temps d’edició durant el procés de postproducció.

Un cop tenim les imatges les bolquem a l’ordinador i realitzem les respectives còpies de seguretat. Un cop fet això fem la selecció de les fotografies que editarem. En aquest punt acabarem d’ajustar la llum, esborrarem les imperfeccions que hi pugui haver, les etiquetarem amb les paraules claus i llestos!

 

Estem segurs que si et planifiques la sessió de fotos amb temps i t’organitzes a l’hora de fer-les, aconseguiràs molt bones fotografies!

Si vols més consells no dubtis en seguir-nos a LinkedInInstagramTwitter i Facebook o bé contacta amb nosaltres.

 

Òscar Moix.
Alumne en pràctiques.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.