Actualment esteu veient Posicionament SEO d’una forma fàcil: 5 consells
consells de posicionament SEO

Posicionament SEO d’una forma fàcil: 5 consells

  • Autor de l'entrada:

Si no hi ets, no et veuen. Això és el que passa, quan algú busca, per exemple “Sabateria Lleida”, a Google i no tens un bon posicionament SEO. Sembla que els usuaris tenim molt interioritzat que qualsevol cosa que busquem, ha d’estar en les 5-10 primeres posicions del cercador, ja que pràcticament no s’arriba més enllà d’aquestes 10 entrades. I aquesta cerca està íntimament relacionada amb el posicionament SEO, és a dir l’optimització en motors de cerca, de manera que la nostra pàgina web surti el més a dalt possible quan es faci una consulta en buscadors, com ara Google.

5 consells per a millorar el posicionament SEO d’una forma fàcil:

Pàgina web responsive

En el moment de fer una pàgina web, s’ha de tenir en compte que aquesta es pot consultar des de qualsevol dispositiu intel·ligent (ordinador, mòbil, tablets,…), i és molt important que aquesta s’hagi elaborat tenint en compte l’adaptació de la mateixa a les diferents resolucions. Aquesta característica que han de tenir les pàgines web, s’ha convertit en un dels requisits més rellevants per Google, quan parlem del posicionament SEO, ja que el major número de consultes es realitzen des de mòbils o tablets.

Velocitat de càrrega ràpida

Una altra característica considerable que ha de tenir la nostra web és una velocitat de càrrega ràpida. En aquest aspecte hi ha molts factors que ens influeixen, els més destacats són: la plantilla o tema amb la que està feta la web, el número de plugins que tinguem instal·lats han de correspondre amb els imprescindibles pel funcionament web, les imatges que pugem a la nostra web han d’estar optimitzades al màxim perquè així pesen menys. I quin és el temps de càrrega ràpida que ha de tenir una web? Els experts diuen que un temps de càrrega òptim no ha de superar els 5 segons, això ens beneficiarà en el posicionament SEO.

Temps de visita alt

Si aconsegueixes que els usuaris que visitin la web de la teva marca hi estiguin durant força temps, això t’ajudarà a millorar el posicionament SEO. La millor forma d’aconseguir això és tenint la web optimitzada i amb un contingut de qualitat. Tenir contingut visual de qualitat com infografies o vídeos interessants també t’ajudarà a augmentar aquest temps de visita.

Contingut atemporal

Un contingut atemporal t’ajudarà en el posicionament SEO. El fet que a la teva web hi hagi contingut d’aquest tipus voldrà dir, que quan passi de moda el contingut del moment a tu no t’afectarà en res. Les notícies d’actualitat deixen de rebre visites, en passar de moda, ja que aquest contingut pert valor i queda obsolet. Així doncs, és millor escriure sobre coses atemporals, però compte, perquè cal que aquestes tinguin la informació actualitzada.

Contingut original i de valor

Quan parlem de contingut original, no ens referim a contingut creatiu, sinó que cal que el contingut de la pàgina web sigui inèdit i que no sigui copiat d’un altre lloc. En aquest sentit, Google penalitza molt el posicionament SEO quan troba més del 20% del contingut duplicat en diferents webs o en diferents pàgines d’una mateixa web, i en aquest cas penalitza a qui hagi fet el contingut més recent.

I quan parlem de contingut de valor fem referència a aquell contingut que va més enllà de parlar de nosaltres o de ser purament comercial. Una bona manera de generar contingut de valor és amb un blog, ja que aquest ens permet generar contingut de valor, donar a conèixer la nostra i posiciona la nostra marca en aquells sectors que vulguem ressaltar.

Òbviament, hi ha més formes i maneres de treballar un bon posicionament SEO, en l’entrada al nostre blog de “24 estratègies: Posicionament en cercadors, SEO” descobrireu més consells. I si preferiu deixar-vos guiar per professionals, podeu visitar la nostra pàgina de serveis SEO i posicionament i descobrir com us podem ajudar.

 

Irene Yuste

Directora de projectes

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.