Actualment esteu veient La importància de l’escriptura en el màrqueting digital
Cropped view of person hands typing on laptop computer

La importància de l’escriptura en el màrqueting digital

L’escriptura és una part molt important en el màrqueting digital, ja que és una forma de poder expressar les nostres idees de forma contundent i precisa. A més, és la nostra carta de presentació perquè és el primer contacte que té un client amb nosaltres ja sigui a través del web, de les xarxes socials o amb un correu electrònic. Per tant, hem de ser capaços de cridar la seva atenció amb paraules.

 

Per poder comunicar les nostres idees al públic és important tenir els següents aspectes clars:

 

  • Vigila l’ortografia: un text amb faltes d’ortografia ens fa perdre credibilitat i mostra el poc interès que s’hi ha dedicat. Tot i no tenir una fiabilitat del cent per cent, passar un corrector ens ajudarà a evitar-ho.

 

  • Utilitza un llenguatge d’acord amb el públic: no sempre s’ha d’utilitzar un llenguatge formal i correcte. Oi que no parlem de la mateixa manera amb un nen o nena que amb un adult? Doncs aquí és el mateix, depenent del nostre públic podem adaptar la forma en què ens comuniquem.

 

  • Vés al gra: no volem que un possible client que està mirant el nostre web s’avorreixi perquè tenim textos molt llargs. La capacitat de síntesi/resumir és clau. Centra’t només en la informació important.

 

  • Pensa molt bé el missatge: aquest missatge et representarà i per tant ha d’anar d’acord amb la teva imatge. Intenta mantenir el mateix to en tots els missatges per evitar generar dubtes.

 

Aquests són alguns consells per millorar la nostra imatge a través de l’escriptura. Encara que pugui semblar molt fàcil, no ens podem oblidar mai d’aquests punts que ens ajudaran en la nostra comunicació online, ja que contínuament estem escrivint en els correus electrònics, un blog, en les xarxes socials, etc.

 

Ara ja podem començar a comunicar totes les nostres idees!

Aquest article té 1 comentari

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.