Actualment esteu veient Holded: 5 cèntims

Holded: 5 cèntims

 • Autor de l'entrada:

Avui us parlarem d’un programa que utilitzem diàriament a la nostra agència, Holded, es tracta d’una plataforma de gestió de negocis en el núvol per autònoms, petites i mitjanes empreses. Sens dubte, ens serveix per a gestionar la venda dels nostres serveis, controlar les despeses, la presentació de diversos models, portar la mateixa comptabilitat i gestionar tots els projectes actius.

Holded, plataforma idònia per a la gestió del teu negoci

Holded és un software que permet configurar i analitzar la pròpia compta, a més de facilitar la gestió del teu negoci i controlar totes les activitats quan vulguis i des d’on sigui. A més a més, el sistema compta amb els següents apartats per control el teu negoci:

 • Facturació
 • Comptabilitat
 • CRM
 • Gestió d’equips i projectes

També, hi ha una varietat de funcionalitats per treure el màxim rendiment i abordar cada detall:

 1. Gestionar la venda de tots els teus productes i serveis.
 2. Gestionar i controlar les despeses, comptes bancàries i finances.
 3. Gestionar el perfil de cada membre de l’equip, planifica les tasques a realitzar.
 4. Gestionar els projectes.
 5. Elaborar informes i fer una anàlisis de la productivitat de l’empresa.

Com es pot veure, és un software que ofereix major eficiència, productivitat i estalvi del temps, tanmateix, es tracta d’una solució personalitzada que s’adapta a la teva empresa i al sistema de treball amb el vostre equip. Holded a l’inici ofereix un tutorial de tots els apartats perquè qualsevol usuari adquireixi prou coneixement de l’eina. També es pot fer un control de les nòmines, el calendari, les oportunitats de vendes, el cash flow així com els objectius marcats inicialment.

Holded ofereix una multitud de tarifes segmentades en els següents grups:

 • Empreses
 • Assessories
 • Autònoms

Dintre de la categoria empreses trobem 4 preus, des d’una tarifa bàsica que simplificarà la gestió del  negoci amb les funcions essencials com facturació, CashFlowCRM, gestió de projectes fins a una tarifa prèmium que permet gestionar la facturació de manera il·limitada amb un account manager exclusiu. En l’àmbit de gestoria trobem dues opcions: servei propi per assessories i un servei per clients d’asesories, en les dues opcions inclou les funcionalitats bàsiques. En el cas dels autònoms hi ha l’opció d’un paquet gratuït on solament inclou l’apartat de facturació i despeses, l’altra opció és plus i ofereix una gestió total per autònoms.

En altres paraules, el benefici més important de Holded és que a part de comptar amb un paquet totalment gratuït pels autònoms, també ofereix tots els apartats empresarials per gestionar tota l’informació en qualsevol moment, lloc i dispositiu, a més a més, d’emmagatzemar en un núvol l’informació i dades que se’n vagin incorporant. Tanmateix, amb l’opció Holded Store podreu trobar diferents aplicacions com Google Calendar, PayPal, Woocommerce o Stripe per poder sincronitzar dades amb possibilitat d’integrar-ho tot.

Sense cap mena de dubte, Holded és una bona opció per potenciar el teu negoci i estalviar considerablement el temps. En poques paraules, nosaltres destaquem de Holded la facilitat d’ús, les contínues millores que implementen, les funcions amb l’àmbit de gestió de projectes i clients, l’elaboració i presentació d’impostos, la comptabilitat i el control de bancs i finances.

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, no dubtis compartir-ho amb qui creguis o consideris que li pot semblar interessant.

Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitterFacebook i TikTok. Si vols conèixer tots els serveis que oferim a l’agència, pots fer-ho des d’aquí i per si de cas,  vols beneficiar-te’n o saber-ne més dels ajuts del Kit Digital,  pots omplir el següent formulari  i estaré encantada de respondre’t.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.