Vols impulsar el teu negoci?

No perdis el tren dels fons Next Generation

T’ajudem a tramitar les ajudes per a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms.

T’assessorem i acompanyem en la presa de decisions respecte d’on invertir aquests diners; i ens hi posem.

Incrementa vendes

T'ajudem a crear campanyes de màrqueting on et podran veure des de tot el planeta.

Aconsegueix un avantatge competitiu

Diferencia't de la competència generant un valor afegit com ara una web atractiva o la creació d'una botiga online.

Enfoca't als teus clients potencials

Coneix les necessitats del mercat i les noves tendències, i adapta't-hi com més aviat millor.

Dona't a conèixer i crea una reputació de marca

Et gestionem les xarxes socials i et generem un contingut d'interès que provoqui un feedback positiu de la comunitat.

ESCOLTEM LA TEVA VISIÓ

Els ajuts del Kit Digital són les subvencions aprovades per la UE dins del programa Next Generation, en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència més importants d’aquest sector, amb l’objectiu d’adaptar-se a lanova era digital  . Els serveis que opten a l’ajut només podran ser efectuats pels Agents Digitalitzadors  autoritzats, acreditació que l’agència Romeu Prenafeta està en procés de certificació. 

ENS ARREMANGUEM

Des de Romeu Prenafeta gestionem tot el procés Kit Digital i et tramitem gairebé tot l’ajut sencer, a més a més de proposar-te un pla d’acció que s’adapti a les necessitats del teu negoci, amb un ampli ventall de solucions digitals.
 
 

TREBALLEM PELS TEUS OBJECTIUS

Un cop definit el pla d’acció, lligat als objectius que vols aconseguir, et proposem diversos serveis per dur a terme amb èxit aquest repte. Col·laborem amb tu perquè no deixis passar aquesta oportunitat única.

Comerç electrònic: Vendre per Internet està a l’abast de tothom, amb nosaltres ho aconseguiràs d’una manera fàcil, senzilla i eficaç. Per a més informació.

Disseny web: La presència digital a Internet és essencial per donar a conèixer la teva marca. T’assessorem i et creem la web que s’adapti a les teves necessitats. Per a més informació.

 

Gestió de xarxes socials: La creació de contingut digital és clau per a qualsevol negoci. Som especialistes en crear estratègies digitals i traçar un full de ruta a mida. Per a més informació.

Gestió de clients: L’objectiu d’aquest bloc és optimitzar els processos de gestió comercial de la teva marca i a Romeu Prenafeta t’oferim un ventall de solucions. Per a més informació.

Bussiness Intelligence i analítica: Utilitzem diferents eines que faran que tinguis un control total sobre la teva marca a Internet, permeten-te prendre noves decisions estratègiques. Per a més informació.

Durant el mes de febrer sortirà la convocatòria, vols estar ben informat i començar a preparar-ho tot?
Això no suposa cap compromís per part vostra. Us explicarem com funciona, què podeu fer i tots els detall, i si només és informatiu.

Selected Value: 0
Accepto la política de privacitat: https://romeuprenafeta.com/politica-de-privacitat/ Responsable de les dades: ​​Romeu Yuste S.L. Finalitat: ​Respondre la teva sol·licitud a través d’aquest formulari. Legitimació: El teu consentiment. Destinataris: ​Les dades s’emmagatzemen a ​SiteGround Spain S.L. Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les dades en qualsevol moment.

Romeu Prenafeta està en procés d'acreditació com Agent Digitalitzador acreditat del programa Kit Digital de Next Generation

Clients que han confiat en nosaltres

Fes brillar el teu negoci!

© 2022 Romeu Prenafeta. Tots els drets reservats