Actualment esteu veient Quin feed d’Instagram escolleixo?

Quin feed d’Instagram escolleixo?

  • Autor de l'entrada:

Setmanes enrere vam aprendre com utilitzar Instagram a la nostra marca i en el blog d’avui,  t’explicarem diverses idees per aconseguir un feed atractiu i adequat per la teva marca.

Saps que és el feed d’ Instagram?

Doncs, és la primera imatge que veuen els usuaris al entrar al teu perfil d’Instagram. Per aquesta raó, és important crear i optimitzar un feed atractiu, ja que et diferenciarà respecte altres marques, a més a més, et facilitarà  captar l’atenció dels usuaris i guanyar nous seguidors. És molt rellevant ser conscient del seu impacte sobre l’usuari perquè si tens un perfil atractiu, optimitzat i interessant, tardarà pocs segons a decidir seguir o no el compte, tot i que, les possibilitats seran molt més elevades.

Per assolir aquest valor afegit en el teu perfil d’empresa o compte de creador i potenciar la teva estratègia de màrqueting, et donaré alguns exemples de feed que treballem a l’agència i funcionen adequadament en aquesta plataforma.

  • Feed tauler d’escacs

Molt comú, aquest consisteix a alternar dos tipus de publicacions i col·locar-les com si es fos un tauler d’escacs. Una bona opció, ja que permet combinar diferents tipus de fotografies i colors.

@melondeautor

  • Feed puzzle

Aquest costa una mica més mantenir respecte a l’anterior, perquè les fotografies individualment han de formar tot el feed. Es tracta de dividir en 9 parts una fotografia, llavors cada part es converteix en una publicació. Per mantenir correctament aquest feed, hauràs de publicar de 3 en 3, perquè si no, es desquadrarà.

@sandiafoodie

  • Feed amb marcs

Si ets un amant de les fotografies amb marc, aquest és el teu feed. Es tracta d’elegir una fotografia, ficar-li un marc i pujar-la a Instagram. Pots elegir el marc que més t’agradi, segons els colors de la teva marca. Un tipus de feed fàcil de mantenir i bastant atractiu.

@foto_llum

  • Feed per files

Semblant al feed per columnes, però en aquest cas has de decidir quin contingut publicaràs en cadascuna de les files. Ho pots fer de maneres diferents, alternant colors, imatges semblants, text i fotografies, etc.

@romeuprenafeta

  • Feed per colors

Finalment, aquest tipus de feed es tracta d’escollir els colors corporatius, i afegir-los a totes les fotografies. Sembla fàcil, però no ho és, ja que hauràs de vigilar que totes les publicacions tinguin els colors escollits prèviament, d’aquesta manera els usuaris podran relacionar el contingut a Instagram amb la teva marca.

@greenlleida

  • Feed per columnes

Dels més fàcils de crear. Prèviament, hauràs de definir el contingut a publicar en cadascuna de les 3 columnes a Instagram, escollir colors i tipus de tipografia. Amb aquest feed, no hi ha una regla a seguir, ja que sempre es veurà organitzat i ordenat.

Quin feed d’Instagram elegeixo?

Com has vist, et recomanem diverses maneres per representar la teva marca; així i tot, si vols, pots crear el teu propi o barrejar algunes idees per aconseguir el feed que més t’agradi i s’adapti a les teves necessitats. Tanmateix, abans de començar, has de tenir en compte el temps que vols dedicar i la previsió de publicacions, entre d’altres.

Si t’ha semblat útil, no dubtis en compartir-ho amb aquelles persones que creguis que els hi pot interessar. Si vols saber els serveis de planificació i estratègia que treballem, entra aquí. Si t’has quedat amb dubtes, comenta‘m-ho, estaré encantada de respondre’t. Pots contactar amb nosaltres a través del perfil de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari