Actualment esteu veient Estratègies del neuromarketing

Estratègies del neuromarketing

  • Autor de l'entrada:

A l’hora de connectar amb els consumidors i amb el públic objectiu de la marca, no només s’ha de tenir en compte el producte o servei que volem oferir, sinó que també hem d’entendre el comportament dels usuaris i consumidors durant el procés de compra.

Però, com podem estudiar aquest comportament? A través del neuromarketing podrem definir quins són els estímuls dels consumidors a l’hora de comprar un producte determinat. Anteriorment, hem parlat sobre què és el neuromarketing i quins són els seus objectius.

Vols saber com aplicar algunes estratègies del neuromarketing a les xarxes socials? Continua llegint.

 

Neuromarketing visual: és una eina fonamental a l’hora de cridar l’atenció dels nostres clients, ja que la vista és el sentit que rep més informació, fent que les imatges, els textos i les formes tinguin un fort impacte en el primer contacte visual. De la mateixa manera, els colors influeixen en la presa de decisions i en l’estat d’ànim, per tant és important tenir cura de les imatges que utilitzem. També és interessant incloure vídeos a les nostres publicacions, considerant el sentit de la vista i de l’oïda.

 

Neuromarketing auditiu: la música influeix tant a les emocions com en l’estat d’ànim, per tant és aconsellable utilitzar la música per captar l’atenció dels clients. Si establim un estil musical concret per a les nostres publicacions, els usuaris relacionaran la nostra marca i ens recordaran cada cop que escoltin un estil de música similar.

 

Neuromarketing emocional: Utilitzar l’Storytelling per connectar els usuaris amb el missatge a través d’una història, captivant l’emoció i els sentiments d’aquests. També és important que ens comuniquem amb missatges evocadors que transmetin el missatge d’una manera clara i característica per tal que els clients recordin la nostra marca i es decantin per comprar el nostre producte.

 

Aquests són alguns dels factors psicològics que s’han de tenir en compte en la nostra estratègia de màrqueting.

En coneixies algun?

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o el comparteixis als teus canals socials.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de planificació i estratègia que treballem, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’ns-ho, estarem encantats de respondre’t. Ens pots contactar i seguir els nostres canals socials  a LinkedIn, a InstagramTwitter Facebook.

Deixa un comentari