Actualment esteu veient Els 4 gestors web més populars

Els 4 gestors web més populars

  • Autor de l'entrada:

És habitual que a l’agència ens vinguin clients demanant que els fem modificacions en les seves pàgines web. Normalment, no acostuma a haver-hi problemes, però alguna que altra vegada ens trobem que la pàgina web del client està realitzada amb un gestor de contingut web molt poc utilitzat. En aquests casos, necessitem una mica més de temps, perquè primer hem de fer un aprenentatge del funcionament del gestor. Un cop ja sabem com funciona, ja podem portar a cap les modificacions que fan falta, tot i que a vegades no podem fem el que ens agradaria, ja que alguns gestors són molt limitats.

Un gestor web de continguts és un programa informàtic que ens ajuda en la creació y modificació de continguts digitals.

Tant si ja tens una web i vols saber quins són els gestors de continguts web més utilitzats com si tens pensat a crear una pàgina web i no et vols trobar sorpreses, a continuació et parlem dels més utilitzats:

  • WordPress
Font: stickpng.com

 

És el gestor de continguts web més popular d’avui dia. Domina clarament el mercat, ocupant entre un 60 – 65% el mercat dels gestors de contingut web. La clau del seu èxit? Té un sistema de configuració molt fàcil i la seva corba d’aprenentatge és molt ràpida. A més, compta amb una gran oferta de plugins (complements) per a adaptar la web a les necessitats de tots els usuaris.

 

  • Joomla
Font: docs.joomla.org

 

Joomla és un gestor de continguts web amb un llarg recorregut en el mercat. Tot i que anys enrere era molt més popular que ara, encara és molt utilitzat. No és tan fàcil de fer servir com WordPress i es requereix un nivell de coneixements més avançats, però ens permet un gran ventall de personalització.

 

  • Shopify
Font: 1000marcas.net

Shopify és una excel·lent opció si el que necessites és crear una botiga online. Shopify ofereix als usuaris una manera fàcil d’esprémer tots els avantatges del comerç electrònic.

 

  • Prestashop
Font: softizy.com

 

Prestashop és una altra opció pensada per a la creació de botigues online. Ofereix múltiples serveis per a impulsar el comerç electrònic i funcions bàsiques de sèrie, amb la possibilitat d’instal·lar-ni més.

El següent pas que et recomanem fer, és posicionar bé el teu web. Per a dur a terme aquesta tasca, s’ha de treballar el SEO. Si t’interessa, pots llegir el nostre blog Posicionament SEO d’una forma fàcil: 5 consells.

Si aquesta informació t’ha resultat útil, et proposem que la comparteixis amb aquelles persones que creguis que els pot interessar.

Si vols saber més o si tens dubtes,ens pots contactar i seguir a les nostres xarxes socials de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari