Actualment esteu veient El teu negoci pot ajudar al medi ambient i al planeta

El teu negoci pot ajudar al medi ambient i al planeta

  • Autor de l'entrada:

Tots som conscients del greu problema que pateix el medi ambient i intentem aportar el nostre gra d’arena per a cuidar el planeta. Només en tenim un i l’hem de cuidar, amb aquestes aportacions molts cops senzilles i fàcils d’aplicar.

Quan tot el món es va aturar a causa del confinament, li vam donar un descans al planeta que va permetre regenerar i oxigenar el medi ambient. Qui no recorda les imatges de grans ciutats amb cels blaus sense contaminació? O com vam descobrir que al nostre costat viuen un gran nombre d’animalets?

Segurament a títol personal ja fas tot el que pots, però t’has parat a pensar si en el teu negoci també ho pots fer? Si és així i no saps per on començar, aquí et donem algunes idees.

Política mediambiental:

Pots proposar crear una política mediambiental en l’empresa. Aquesta pot incloure molts punts importants i variats com la classificació de la brossa (paper, plàstics, resta i orgànica) fins a la revisió de la cadena de producció per comprovar els residus que es generen. Recorda, tant les accions més senzilles com les més complexes, ajuden al medi ambient.

Estalvi energètic:

Ajudar al medi ambient i estalviar diners és possible? Doncs sí! Una acció tan senzilla com desconnectar aquells aparells electrònics que no estan en funcionament ens permetrà estalviar en la factura i a la vegada contribuïm a disminuir la petjada ecològica de l’empresa. A més, si podem canviar la il·luminació i utilitzar llums LED i adquirir aparells que siguin de baix consum, millor que millor. També pot ser molt interessant canviar la companyia elèctrica per una alternativa que ens ofereix una llum verda, neta i renovable.

Influeix des del negoci:

En l’àmbit intern, fes participar els treballadors de l’empresa en els canvis del teu negoci. D’aquesta manera estaran contribuint i a la vegada conscienciant del medi ambient.

Cuidar el medi ambient no té perquè estar renyit amb la indústria o l’empresa, a la nostra agència de màrqueting digital vetllem per aquest propòsit, separem la brossa, gairebé no fem ús del paper, aprofitem la bioclimàtica passiva i apliquem altres petits detalls que ajuden, si els incorporeu al vostre dia a dia.

No t’oblidis de comunicar les accions que el teu negoci dur a terme. Segurament inspiris als seguidors de les xarxes socials a fer el canvi i a més et donarà un valor afegit, ja que la teva marca estarà vinculada als esforços de protegir i curar el medi ambient i el planeta.

Si tens dubtes sobre com comunicar o com utilitzar les xarxes socials, al nostre blog trobaràs informació molt útil sobre màrqueting digital, com aquesta sobre com utilitzar els hashtags a Instagram.

Pots seguir els nostres canals socials  a LinkedinInstagramTwitter Facebook.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.