Actualment esteu veient Coses que ja hem dit molts cops sobre les xarxes socials a l’empresa, i que cal recordar

Coses que ja hem dit molts cops sobre les xarxes socials a l’empresa, i que cal recordar

  • Autor de l'entrada:

El món de la comunicació canvia a passos de gegant, i el continu desenvolupament de les xarxes socials és una bona prova d’això. En l’actualitat, l’àmplia varietat d’aquestes eines obliga a conèixer bé el seu funcionament i els beneficis que ens pot aportar. Usar-les de manera correcta s’ha convertit, per tant, en una necessitat que no hem d’obviar si volem treure’n el seu màxim partit.

Així per a una empresa, sigui gran o petita, porti 50 anys al mercat o sigui nova, el màrqueting digital s’ha tornat essencial si busca arribar als seus clients de manera efectiva. Les plataformes socials són una eina de treball fonamental però compte, si les usem malament ens poden arribar a perjudicar.

Els beneficis i avantatges de plataformes com Facebook, Instagram, Twitter i Pinterest poden significar per a la teva empresa el ser coneguda massivament, o passar desapercebuda. La utilització de les xarxes socials és vital perquè un bon pla de màrqueting digital funcioni i això després s’expressi en nous clients i en una major quantitat de vendes.

Són canals de comunicació que permeten una gran promoció, es poden usar gratuïtament i són una excel•lent eina per promocionar tots els productes de la marca, donar a conèixer l’objectiu i la missió de l’empresa, informar de notícies, vincular-se, fer negocis amb altres empreses o per trobar nous professionals.

Internet ha crescut en els últims deu anys exponencialment, deixant enrere als mitjans tradicionals de comunicació com la premsa escrita, la ràdio i la televisió i això implica que la comunicació d’una empresa també ha d’avançar en aquest camí.

Les possibilitats d’utilitzar aquestes plataformes poden ser infinites, per això és imprescindible buscar totes les alternatives reals per tenir una presència òptima dins la Web, mentre més es comuniqui, es professionalitzi i es doni vida als comptes socials de l’empresa, existeixen més possibilitats d’assolir objectius comercials.

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari