Actualment esteu veient Consells per fer un bon disseny

Consells per fer un bon disseny

  • Autor de l'entrada:

El disseny es considera una eina molt potent i decisiva a l’hora de vendre els teus productes i serveis, és un recurs que ens identifica i ajuda a transmetre tot allò que volem.

El món del màrqueting no seria el mateix si no poguéssim utilitzar imatges com a recurs informatiu, però és cert que no serveix qualsevol imatge, hem d’escollir cada element amb criteri i tenir unes nocions bàsiques per fer del disseny una eina infal·lible per atraure els teus clients i fer que els teus productes i serveis es venguin per si sols.
Els consells bàsics per fer un bon disseny són:

– TENIR CLAR EL MISSATGE  QUE VOLEM TRANSMETRE.

Podem complementar-nos d’una pluja d’idees, així deixem volar la nostra imaginació i en recollim totes aquelles idees i conceptes que poden encaixar en el missatge que hem de transmetre. S’ha de tenir en compte la línia visual de la marca perquè sigui reconeixible i que no estem dissenyant per nosaltres mateixos, sinó per a un públic exigent. Demanar segones opinions sempre ajuda!

– SIMPLIFICAR FACILITA LA COMPRENSIÓ.

Si un disseny s’omple d’informació i d’imatges, no hi haurà res que ens cridi l’atenció. Has de mostrar el teu producte o servei a la perfecció, complementant-lo de texts informatius, però sense sobrecarregar la imatge. És important deixar espais en blanc perquè el disseny respiri i et transmeti una sensació de tranquil·litat visual.

– COMBINAR TIPOGRAFIES.

El text que posem al nostre disseny han de ser curts i directes, que captin l’atenció. És recomanable no utilitzar més de dues tipografies i s’ha d’escollir aquelles que siguin de fàcil lectura, no sempre hem de triar la que més ens agradi.

– COMBINAR COLORS.

És molt important triar i combinar els colors, escollint-los segons el missatge que volem transmetre. Tingues en compte que hi ha contrastos que no permeten bé la lectura del text. Un consell és que aprofitis els colors de la imatge per fer diferents combinacions de text o elements. Pots llegir més sobre els colors al blog de la Pscologia dels colors.

– IMATGES.

Escull sempre imatges qualitat alta, a reduir-la sempre hi ets a temps. Pots optar per fer les teves pròpies fotografies o bé descarregar la que més t’agradi dels múltiples bancs d’imatges que ens ofereix Internet. Tingues en compte que no totes són lliures de drets d’autor i per tant hauràs de tenir una llicència per poder utilitzar-les.

Ara ja hem fet una petita pinzellada del món del disseny, només cal que escullis el programa que més t’agradi (per exemple el canvacrello…) i ho posis en pràctica per començar a veure resultats.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.