Actualment esteu veient Com utilitzar Twitter a la teva marca?

Com utilitzar Twitter a la teva marca?

  • Autor de l'entrada:

Twitter és una de les plataformes de comunicació més excel·lents que hi ha ara mateix, entre una empresa i els seus clients potencials, múltiples avantatges i les seves possibilitats d’atenció a l’usuari l’han fet molt atractiva. En el blog d’avui farem cinc cèntims dels avantatges d’elegir Twitter per potenciar la teva marca i quin és el principal pas que s’ha de seguir per tenir èxit desde el primer moment.

Els 5 avantatges per lluir la teva marca amb missatges breus i curts en aquesta xarxa social, son:

  • Branding: Sembla molt tòpic, però no ho és, el principal avantatge d’aquesta plataforma de comunicació, permet a totes les empreses crear el seu propi branding, a través de construir una imatge de marca i transmetre valors positius en missatges breus i curts.
  • Atenció a l’ususari: La senzillesa d’usabilitat d’aquesta xarxa, permet connectar amb el teu públic d’una manera molt fàcil en qualsevol horari. És molt rellevant contestar tots els missatges i solucionar tots els dubtes en menys de 24 h per a no perdre la connexió que hi ha amb els seguidors.
  • Feedback: ¿Vols saber que opina els teus clients sobre el llançament d’un nou producte o un nou servei? Twitter ho posa fàcil perquè en menys d’1 hora, podràs obtenir respostes ràpides dels teus usuaris o d’altres, a més a més, hi haurà una actualització en temps real.
  • Tendències a Twitter: Si avui passa un esdeveniment destacat, ho sabràs, amb Twitter la teva empresa estarà actualitzada sobre tendències mundials, els interessos del teu públic, clients o fets que afecten el teu negoci que et poden beneficiar.
  • Hashtags: Gràcies als hashtags podràs veure conversacions relacionades amb la teva marca, promocionar esdeveniments o realitzar campanyes específiques per ser visibles i així, aconseguir un bon posicionament.

Ara que ja saps quins són els avantatges, és el moment de crear un correcte i bon perfil per a la teva empresa o marca:

1. El primer pas és crear el teu perfil a Twitter, ara que ja ho tens, has d’elegir una foto de perfil que representi visualment la teva marca, generalment és el logo. És molt important, que les fotos siguin clares amb una màxima claredat.
2. El nom del teu compte pot tenir fins a 15 caràcters i ha d’estar associat directament amb el nombre de la teva empresa. El nom visible és diferent, aquest es pot canviar en qualsevol moment i és recomanable que sigui el de la marca o empresa, pot arribar a tindre fins a 50 caràcters.
3. Ara has d’afegir text a la biografia, en 160 caràcters, t’has de vendre i presentar al món. Hauràs de dir que fas, que ofereixes, perquè t’hauríem de seguir i on et trobem
4. Per captar l’atenció dels teus futurs seguidors, has de deixar un tweet fixat amb les novetats més recents i importants de la teva empresa. Ha de ser un missatge molt atractiu a destacar.

Ara que ja saps una mica més sobre Twitter, pots visitar els anteriors blogs sobre Instagram i Facebook i prendre una decisió.; ¿Quina escolliries per impulsar la teva marca o empresa? Esperem que aquest blog t’hagi sigut útil i si vols saber-ne més o vols parlar-ne amb més profunditat sobre les xarxes socials, no dubtis en posar-te en contacte amb mi vía Linkedin, Instagram, Twitter i Facebook. Estarem encantats de resoldre dubtes i parlar-ne amb més tranquil·litat.  A més a més, si vols conèixer els serveis que oferim, pots donar un cop d’ull aquí .

Finalment, et convido que el comparteixis i comentis amb les persones que els hi pot semblar interessant o no s’acaben de decidir a quina xarxa impulsar la seva marca.

 

Deixa un comentari