Actualment esteu veient Com podem optimitzar el feed d’Instagram?

Com podem optimitzar el feed d’Instagram?

  • Autor de l'entrada:

Com bé sabem, Instagram és una xarxa social molt visual on el primer que veiem quan entrem a un compte, és el feed. És important mantenir una harmonia entre totes les publicacions, creant així una visió més atractiva. D’aquesta manera es crearà una imatge digital sòlida de la marca. A més, optimitzar el feed d’Instagram captarà l’atenció dels usuaris i facilitarà que aquests acabin convertint-se en seguidors.

És molt important que el nostre feed sigui visualment atractiu, aportant als usuaris algun aspecte diferencial. A més, totes les publicacions han de tenir una estètica marcada, curosa i relacionada amb la imatge de la marca.

Algunes idees per al feed d’Instagram, podrien ser les següents:

  • Feed per colors: aquest tipus de disseny es basa en escollir alguns colors predominants per introduir-los en totes les imatges. Utilitzar els colors corporatius, pot ser interessant perquè els usuaris puguin relacionar les imatges amb la marca. S’ha de tenir en compte que els colors poden transmetre sensacions diferents i combinar-los entre ells pot fer que l’estètica resulti difícil de visualitzar. Si voleu saber més informació sobre la psicologia dels colors podeu veure-la aquí.

 

  • Feed arc de Sant Martí: per aquest tipus de feed, totes les imatges han de tenir el mateix color predominant, de manera que, quan es publiquin imatges, es canviï d’un color a un altre dins de la mateixa escala cromàtica creant un efecte d’arc de Sant Martí.

 

  • Feed horitzontal, vertical o diagonal: en aquest tipus de feed s’ha de ser coherent en les tonalitats i els colors de cada fila o columna, creant així una continuïtat entre totes les publicacions.

 

  • Feed taula d’escacs: com el seu nom indica, es tracta d’ordenar les publicacions com si fos un tauler d’escacs. Aquest tipus de feed dona una sensació d’organització i dinamisme.

 

  • Feed amb forma de puzle: en aquesta modalitat, s’han de tenir imatges que es complementin entre elles, tenint en compte que totes les imatges han de tenir un sentit tant per separat com en conjunt.

 

Com podem veure, existeixen molts tipus de modalitats per organitzar el nostre feed d’Instagram i fer que el compte sigui visualment més atractiu. A més, es poden combinar algunes d’aquestes idees per adaptar el feed a la marca.

Vols veure alguns exemples de feeds d’Instagram que ens agraden molt?

Sandía Foodie: https://www.instagram.com/sandiafoodie/

Melón de Autor: https://www.instagram.com/melondeautor/

Romeu Prenafeta: https://www.instagram.com/romeuprenafeta/

Cupra: https://www.instagram.com/cupra_official/

Sarah Peretz: https://www.instagram.com/sarah_peretz/

lovechloejane: https://www.instagram.com/lovechloejane/

I a tu quin tipus de feed t’agrada més?

Deixa un comentari