Actualment esteu veient Com fer un calendari editorial per a xarxes socials

Com fer un calendari editorial per a xarxes socials

  • Autor de l'entrada:

Un calendari editorial t’ajudarà a organitzar el contingut que publicaràs a les xarxes socials del teu negoci. Aquest és un document per a planificar què compartiràs, on i quan. El calendari és una eina que t’agilitzarà la feina del dia a dia, ja que un cop fet serà el teu full de ruta a seguir.

Tot seguit t’explicarem 3 passos que hauràs de realitzar abans de començar a omplir el teu calendari editorial:

  1. Analitza el teu contingut i el de la competència.

És imprescindible que abans de començar avaluïs què has publicat a les teves xarxes i quina rebuda ha tingut el públic. Observa quines publicacions han obtingut més engagement i que per tant és el contingut que més ha interessat al teu target. Per altra banda, també hauràs d’investigar quin és el contingut que més ha funcionat a la competència.

  1. Identifica on està el teu target

Tan bon punt hagis detectat i decidit els temes que més interessen al teu públic objectiu hauràs de decidir a quines xarxes ho publicaràs. Depenent del teu target una xarxa serà més adequada que una altra. Facebook té una de les audiències més altes i els usuaris que més hi interactuen tenen una edat d’entre 40-55 anys. El principal target de Twitter està entre els 30-65 anys, en canvi a Instagram, el públic ronda entre els 18-29 anys. Els usuaris actius de LinkedIn són similars als de Twitter, entre els 30-55 anys.

  1. Planifica i programa el teu contingut

Primer de tot decidiràs quants cops a la setmana publicaràs. En base a les publicacions que hauràs de fer triaràs quins dies exactes ho faràs i a quines hores. Et recomano que visitis el nostre blog per esbrinar “quin és el millor horari per a publicar a Instagram”.

El calendari editorial serà el teu secretari; en ell trobaràs tots els recordatoris per a publicar a les teves xarxes. D’aquesta manera estalviaràs temps, seràs constant a l’hora de publicar, no et perdràs les dates importants i, sobretot, evitaràs cometre errors.

Eva Vall

Project Manager

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.