Actualment esteu veient Quin és el millor horari per a publicar a Instagram?

Quin és el millor horari per a publicar a Instagram?

  • Autor de l'entrada:

Actualment Instagram és una de les xarxes socials més populars del mónamb uns 15 milions d’usuaris actius a EspanyaAmb motiu de la transformació digital de les empreses, Instagram és una eina molt utilitzada i és per això que un 83% dels usuaris afirmen haver descobert nous productes i serveis gràcies a aquesta aplicació. 
 
Els usuaris d’Instagram passen una mitja de 57 minuts al dia connectats, i per tantés important que aquests vegin la teva publicació pocs minuts després d’haver-se publicat i no es perdi entre totes les altres. 
 
Cada perfil d’Instagram té el seu target i per tant les estadístiques seran diferentsperò és cert que hi ha uns pics d’audiència que en més o menys quantitat es repeteixen. 
 
La millor hora per a publicar és a les 15 h del migdia, ja que és després de dinar i és quan la gent està connectada i també a les 21 h del vesprejust abans de sopar. Per què aquestes hores? La majoria d’usuaris d’aquesta xarxa social es connecta des del mòbildispositiu que no se sol usar durant la feina. 
 
De totes manerestot i saber quines són les hores claus per a publicar, canvia el potencial de visualització segons el dia de la setmana en què és publicat el post. 
 
Primer de tot has de saber que els diumenges molt poca gent et veurà i els dimecres tenen el nivell més gran d’interacció. Els dilluns, en ser el primer dia de la setmana, el pic d’audiència es troba al vespre, igual que els dijousaprofitant que s’acosta el cap de setmana. I els dimarts i els divendresl’hora que podràs obtenir major abast d’usuaris serà al migdia. I si parlem del cap de setmana, et recomanem penjar un post el dissabte després de dinar. Si ho fas fora aquest horaripotser no ets dels primers a sortir a l’Instagram del teu actual/futur client. 
 
Prova de publicar dins d’aquests horaris i d’aquí a unes setmanes explica’ns quina evolució ha realitzat el teu perfil d’Instagram! 

Eva Vall

Project Manager

Deixa un comentari