Actualment esteu veient Cal que la meva marca estigui a Internet?

Cal que la meva marca estigui a Internet?

  • Autor de l'entrada:

Internet ha entrat a les nostres cases. I gairebé sense permís. Tu l’hi has donat? Nosaltres no. I en l’àmbit personal encara ens en anem sortint però quan es tracta de posar la nostra marca online… buf! quin mal de cap! Bé, doncs enlloc de tapar-nos els ulls i fer veure que Internet no existeix, no ens queda altra que viure plegats i ser bons companys, no?

 

Internet no és tan dolent. És com aquell amic que d’entrada no et cau massa bé però que a mesura que el vas coneixent et va semblant més simpàtic. Internet és igual. D’entrada, per desconeixença, moltes empreses li giren la cara. “Massa complicat”, “No ens portarà més clients això del feisbuc”, “No tinc temps”,… però tots acaben cedint als encants de la xarxa.

 

I les empreses que no ho fan estan perdent una part del seu negoci que algú altre s’endú. Si ets un d’aquests, no badis! Qui no té pàgina web, qui no està a Facebook o, tot i ser-hi, ningú li faci cas, es pot convertir en una marca obsoleta per aconseguir nous mercats i fidelitzar els seus clients.

 

Pensa en qui hi ha a Internet. Fàcil: pràcticament tothom. El teu públic objectiu està a Facebook, segurament a Twitter, deu tenir compte a Instagram i és possible que també estigui a LinkedIn,… i sinó, utilitza el Pinterest o visita pàgines web. Aquest consumidor pren decisions en el món online, ja sigui comprant un bitllet d’avió, reservant l’hotel per les vacances o simplement comprant un ordinador, reservant restaurant, comparant o contractant un servei. Així doncs, ja sigui directa o indirectament, perquè ens comprin o perquè sàpiguen que existim, com a marca, cal estar a les xarxes socials i a Internet en la mesura que toqui..

 

I és gratis! Fer-te un compte a les xarxes té cost zero i allà pots desenvolupar una estratègia online molt potent que et complementarà la que tinguis offline. A banda d’això, el gran avantatge és que a les xarxes pots llançar una campanya i en hores saber si allò funciona o no. Quants dies o setmanes has d’esperar per conèixer els resultats d’un anunci en una parada d’autobús? O en un diari? A les xarxes disposem dels M’agrada, M’encanta, M’enfada, Em diverteix… a banda dels comentaris. Quant feedback que podem tenir en només un missatge!

 

Encara et falten més raons?

Deixa un comentari