Actualment esteu veient 24 estratègies: Pop-ups i banners

24 estratègies: Pop-ups i banners

  • Autor de l'entrada:

Actualment, vivim en un món envoltat de tecnologia, on internet ha esdevingut una de les millors eines per publicitar-nos. Ens trobem doncs, en el nou futur. Molts negocis han hagut d’adaptar-se a l’era digital i en conseqüència han aparegut noves formes de vendre, captar clients, fidelitzar… En el post d’avui t’expliquem la millor forma de col·locar el teu anunci en una pàgina web. Ens referim doncs, als banners i els pop-ups.

Saps quina diferencia hi ha entre ambdós elements? Quin pot ser més efectiu per la teva empresa? Avui et resolem tots els dubtes!

Què són els pop-ups?

Has estat mai tafanejant alguna pàgina web i de sobte ha aparegut un element gràfic després d’haver passat el ratolí per damunt d’algun element? Doncs efectivament, aquest és un pop-up. És un contingut que apareix de forma sobtada damunt del contingut d’un navegador web per mostrar un contingut complementari que pot ser d’interès per a l’usuari. Normalment, quan apareix aquesta finestra, la resta de la pantalla enfosqueix el color per cridar més l’atenció de l’usuari. També pot ser que es produeixi un soroll quan apareix un pop-up.

Serveix per cridar l’atenció durant uns segons, per tal de mostrar un producte, un servei, una oferta, una campanya… A més, aconsegueix que l’usuari no abandoni la pàgina web mentre que amplia la informació amb el que ofereix el pop-up.

Què són els banners?

Els banners són una de les formes de publicitat digital més utilitzades. És un espai publicitari que combina imatges, text i altres elements interactius dins d’una pàgina web per donar visibilitat a una empresa, organització o marca. El principal objectiu d’aquests és que l’usuari faci clic per dirigir-lo a una pàgina en concret, generant un reconeixement de la marca. Aquests elements es poden classificar en tres tipus: fixes, expansibles i flotants, segons la seva posició i moviment en el web.

La diferència entre aquests dos elements és que un pop-up és molt més intrusiu que un banner, ja que en el cas d’aquest últim, l’usuari té la possibilitat de clicar o no en ell, mentre que els pop-ups apareixen com a finestra emergent de manera automàtica.

4 Consells  per utilitzar-los

  • Crea un contingut interessant, de qualitat i atractiu per a la vista dels usuaris.
  • El missatge ha de ser senzill, directe i no ha de contenir molt text, ja que d’aquesta manera cridarem més l’atenció de l’usuari.
  • Si un dels objectius és dirigir els usuaris a una pàgina web concreta, és essencial incloure un call to action.
  • És aconsellable que existeixi la possibilitat de tancar un pop-up de forma immediata, perquè com hem esmentat anteriorment, són elements intrusius.

Sempre has de tenir clars quins són els teus objectius i sobretot escollir una estratègia digital que vagi en sintonia amb els valors de la teva marca. Tant els pop-ups com els banners són el tipus d’anuncis perfectes per captar l’atenció del client de forma instantània. Utilitzar-los de manera correcta, ens ajudarà a aconseguir conversions, un dels factors més importants per l’empresa. En definitiva, la teva elecció dependrà de les necessitats que tingui la teva empresa.

Si t’ha resultat interessant aquest post, no dubtis en compartir-ho amb les persones que creguis que els hi pot agradar. Pots donar un cop d’ull als serveis que oferim a Romeu Prenafeta aquí.

Et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials d’InstagramFacebookLinkedin i Twitter. Si vols saber més informació, estaré encantada d’ajudar-te, em pots contactar al meu perfil de Linkedin.

Deixa un comentari