Actualment esteu veient 5 conceptes bàsics del Social ADS

5 conceptes bàsics del Social ADS

  • Autor de l'entrada:

Cada vegada n’hi han multitud de marques que volen realitzar publicitat sobre els seus productes o serveis en les xarxes socials. El marketing avui en dia ofereix milers de plataformes i recursos per arribar al públic que t’interessa d’una manera personalitzada. En el blog d’avui us donaré 5 consells bàsics per dur a terme amb èxit les vostres campanyes amb Social ADS.

Abans de tot, us recomano donar un cop d’ull al nostre blog sobre Google i Social ADS on s’explica el concepte, la seva funció i la finalitat d’aquesta estratègia.

Ara que ja coneixeu el concepte i el funcionament bàsic de Social ADS, perquè ho portis a terme i et llancis a provar noves campanyes a les diverses xarxes socials amb aquest tipus d’anuncis et donaré 5 consells que et portaran a l’èxit ben segur. Som-hi!

Públic objectiu

Abans d’iniciar qualsevol anunci o campanyes és primordial ser conscient sobre quin és el nostre target al que ens hem de dirigir, aleshores, és important conèixer-lo en profunditat, saber la seva edat, sexe, GEO localització, els seus interessos, etc… tota la informació que coneixem sobre el nostre públic objectiu ens ajudarà per a fer una bona segmentació i arribar a ells amb la major facilitat optimitzant el pressupost destinat pel conjunt d’anuncis.

Optimitza tots els detalls

Un benefici molt rellevant de Social ADS és no invertir gran quantitats de diners o un pressupost elevat per a poder començar i optimitzar una campanya, ja que per exemple; amb un import limitat de 10 € pots comprovar si realment t’aporta beneficis controlant el ROI corresponent, a més a més, de poder personalitzar el ventall ampli que n’hi ha sobre la ubicació i els idiomes dels anuncis.

Hi haurà més possibilitats de fer més proves de campanya i certificar amb quina s’aconsegueix més rendiment, si fem un increment del pressupost.

Com a conclusió, cada vegada que optimitzem i concretem els detalls dels diferents paràmetres, millor arribarem al públic que volem impactar amb el contingut.

Deixa volar la teva creativitat

No tinguis por de crear imatges originals i atrevides que captin l’atenció de clients potencials, ja que com més atractiu sigui visualment, n’hi hauran més possibilitats d’atreure a un públic extern amb anuncis que captin l’interès en un instant. Com ja he dit, les imatges o vídeos han de ser creatius, innovadors, de qualitat aportant un valor afegit que marqui la diferència per assolir una alta taxa de visualització.
Et recomano crear vídeos perquè és un tipus d’anunci que crida molt l’atenció als usuaris i normalment assoleixen un major abast.

Quina plataforma has d’escollir?

Actualment, n’hi ha diverses plataformes on començar a crear social ADS, com poden ser:

  • Facebook Ads
  • Instagram Ads
  • Twitter Ads
  • Youtube Ads
  • LinkedIn Ads

És ben cert que a vegades pot semblar complex no saber quina plataforma escollir per iniciar la publicitat, tot i això, no en tindràs cap problema per a escollir-la perquè coneixes al teu públic objectiu, saps on el pots trobar, a més a més, saps l’objectiu final que vols obtenir mitjançant l’anunci. Et recomano explorar Social Ads en dues xarxes socials alhora, segons les més freqüentades pels teus usuaris, com poden ser Instagram i Facebook, per acabar de veure i determinar a través de les estadístiques on hi ha més possibilitats de triomfar.

Inverteix temps

La inversió econòmica és essencial, però no primordial, sens dubte, invertir temps en la creació de les teves campanyes com pot ser en imatges, vídeos, contingut o simplement segmentar el teu públic objectiu a través d’una base de dades et portarà a assolir amb èxit els anuncis perquè siguin visualitzats i captin l’atenció dels usuaris. A més a més, has de ser constant revisant els resultats de la inversió a través de les estadístiques perquè és important veure si els anuncis funcionen correctament, aturar-los durant un breu termini o canviar-los per una altra proposta. Invertir temps a fer canvis constantment ajudarà a optimitzar la inversió econòmica, així com, l’abast dels teus anuncis.

T’ha semblat interessant aquest blog? Si és així, no dubtis en deixar-me la teva opinió o compartir-ho amb les persones que creguis que els hi pot ser útil.

Si tens algun dubte o necessites que gestionem alguna campanya teva, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de LinkedIn, Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.