Actualment esteu veient 24 estratègies: E-mail marketing

24 estratègies: E-mail marketing

En aquest blog comencem a explicar les 22 estratègies de màrqueting que totes les marques i agències habitualment utilitzem. Per si vols fer una repasada a aquestes estratègies i per tenir un punt de partida clar, recomanem que donis un cop d’ull aquí.

Que és l’e-mail marketing?

L’e-mail marketeing és una forma de fer màrqueting directe a través del correu electrónic. En diem màrqueting directe perquè entreguem un missatge inmediat i personal a una audiència o a un grup de clients. A través d’aquesta estratègia el que fem és comunicar, i si fem una bona comunicació a les persones adecuades i amb un missatge interessant, aconseguirem fidelitzar. Per tant, la finalitat de l’e-mail marketing és fidelitzar a aquells clients que hem aconseguit captar.

Quins avantatges te l’e-mail marketing?

Podem classificar en 4 els avantatges de l’e-mail marketing:

  • Econòmic: podem dur aquesta estratègia de forma gratuïta o bé molt econòmica gràcies a les diferents plataformes online. Més endavant us ficarem alguns exemples.
  • Fàcil: no és necessari tenir coneixements de programació, ja que podem trobar plantilles amb mòduls fàcils d’adaptar al nostre gust.
  • Personalitzable i segmentable: podem personalitzar tots els missatges de forma automàtica, gràcies a la informació de la nostra base de dades. Per exemple, cada receptor pot rebre l’e-mail amb el seu nom i cognom. També podem enviar el missatge només dirigit a homes o dones, podem segmentar per localització geogràfica, per edat….
  • 100% mesurable: com moltes de les coses que es fan a internet, l’e-mail marketing ens permet saber les dades sobre quines adreces han rebut el missatge i quines no, quanta gent ha obert l’e-mail, a quins enllaços han fet clic i quantes vegades, etc.

Algunes plataformes que podem utilitzar per a l’estratègia d’e-mail marketing són les següents:

  • Mailchimp: ens ofereix una versió gratuïta amb la qual podem tenir a la nostra base de dades fins a 2.000 contacte. Podem fer un màxim de 10.000 enviaments al mes.
  • Sendinblue: en aquest cas es paga pel nombre d’enviaments que realitzem, no per usuaris a la nostra base de dades com Mailchimp. En la versió gratuïta podem enviar fins a 300 e-mails per dia.
  • Mailerlite: amb el pla gratuït podem tenir fins a 1.000 usuaris a la base de dades i podem enviar fins a 12.000 e-mails al mes.

Evidentment existeixen moltes plataformes que ens permet fer e-mail marketing. Si en coneixes alguna altra t’invitem a que ens la deixis en els comentaris i ens expliquis la teva experiència utilitzant-la.

Si el post l’has trobat interessant o creus que pot ser útil a una altra persona, et proposem que el comparteixis a les teves xarxes.

Si el que vols és fer e-mail marketing, et deixem aquí el nostre servei perquè ens puguis demanar més informació. Nosaltres ens encarregarem de cuidar els teus clients.

També t’invitem a que ens segueixis a les nostres xarxes, on pengem molta informació sobre màrqueting, consells i experiències que vivim a la nostra agència. Ens pots seguir al LinkedIn, a Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari