Actualment esteu veient Triar material de vídeo i imatge d’stock

Triar material de vídeo i imatge d’stock

El màrqueting digital és una de les formes més comuns per promoure qualsevol negoci, això es pot fer a través de xarxes socials, blogs, vídeos, llocs web, i més. Però, com fer-ho per trobar imatges si no tens el pressupost per contractar un fotògraf/videògraf professional? Doncs, la solució són les imatges i vídeos d’stock, i són un excel·lent lloc per començar a buscar imatges sense drets d’autor per utilitzar pel teu negoci, sigui digital o no.

La millor part dels bancs d’imatges és que hi ha milions d’imatges de tot tipus per a ús comercial, i la majoria d’elles venen amb una llicència que et permet fer-les servir de manera il·limitada amb els projectes que vulguis. El desavantatge d’aquests bancs d’imatges és que cada tipus correspon a un objectiu concret, per això cal considerar-ne les qualitats i l’ús pràctic.

És important investigar sobre el tipus d’imatges que s’adapten a les necessitats de cadascú. Hem de tenir en compte quin tipus de missatge estem tractant de transmetre i per què es farà servir la foto o el vídeo. Tots aquests són factors importants que cal respondre abans de decidir quin tipus de foto o vídeo utilitzar.

Les millors fotos d’stock tendeixen a ser fotos úniques d’alta qualitat i que tenen una imatge que és sens dubte encaixa al 100%, que s’adequa al teu negoci com si l’haguessis fet tu. Aquesta, és la dificultat de trobar dins de milions d’imatges la que és perfecta, i la millor manera és utilitzant els filtres de qualitat/resolució, temàtica, colors, orientació, etc…

Algunes de les pàgines que solem utilitzar a l’agència són:

– https://elements.envato.com/es/
– https://www.istockphoto.com/es
– https://stock.adobe.com/es
– https://www.gettyimages.es/

Algunes de les imatges que utilitzem dins l’agència i amb els nostres clients a part de crear-ne nosaltres les obtenim de l’stock, ja que sempre hi ha imatges noves i actualitzades dins de les noves tendències.

T’ha resultat útil la lectura? Si és així, et proposo que el facis arribar a aquelles persones que creus que els pot interessar o bé el comparteixis a les teves xarxes socials.

I si vols fer un cop d’ull als serveis de creativitat visual que treballem, entra aquí.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.

Deixa un comentari