Actualment esteu veient TikTok per a empreses

TikTok per a empreses

  • Autor de l'entrada:

TikTok és una de les aplicacions més utilitzades avui en dia i ha suposat una revolució dins del món de les xarxes socials. Compta amb més d’1 bilió d’usuaris actius al mes, i per això suposa una gran plataforma on pots introduir la teva marca. És una alternativa molt interessant per donar a conèixer la teva empresa, ja que pots connectar amb el públic d’una forma alternativa i molt divertida.

Aquesta xarxa social té un funcionament molt senzill. L’aplicació permet gravar, editar i pujar vídeos i interactuar amb altres usuaris. De la mateixa forma que altres xarxes socials, també ofereix més possibilitats. Pots seguir hashtags d’interès, participar en votacions, crear llistes, compartir contingut, enviar missatges privats i publicitar-te.

Si vols aprofitar tot el potencial de TikTok i sumar-te a aquesta onada de tendències, continua llegint, t’expliquem com utilitzar TikTok per a empreses:

1) Crea un compte d’empresa a TikTok

Tan sols hauràs de descarregar l’aplicació i crear una nova conta personal. Un cop ho hagis fet, clica a “Perfil” a la part superior dreta i seguidament a “Editar Perfil” per afegir una foto de perfil i una petita descripció. Seguidament, toca les tres ratlles de la cantonada superior de la dreta i selecciona “Ajustes y privacidad” i a “Administrar cuenta”, toca “Cambiar a cuenta de empresa”, escull la categoria que descrigui millor la teva marca i afegeix un lloc web i direcció de correu electrònic al teu perfil.

2) Crea una estratègia de TikTok

És important familiaritzar-te amb TikTok i conèixer detingudament la plataforma per entendre el seu algoritme i conèixer les estrelles de Tiktok. També és essencial identificar el teu públic objectiu i investigar el que fa la competència. Finalment, has de marcar objectius i preparar un calendari de publicacions per organitzar-te i maximitzar el temps de producció creativa.

3) Crea contingut de qualitat i d’interès:

Contra més qualitat tingui el vídeo i el so, més gaudiran els usuaris del contingut, per la qual cosa pren importància tenir cura del que pengem a aquesta plataforma. Utilitzar hashtags, fer equip amb altres marques i estar al dia de totes les novetats t’ajudarà a tenir més visualitzacions.

4) Analitza les estadístiques:

Quan faci un temps que estiguis integrat a la plataforma, és de gran interès veure quins són els resultats per saber quin és el contingut que té més sortida i quin menys. L’eina d’estadístiques dins de TikTok ofereix informació i mètriques molt interessants per ajudar-te.

Com pots comprovar, TikTok és una eina digital molt poderosa i que pot resultar molt beneficiosa per al teu negoci. Així que ja ho saps, no ho dubtis i incorpora-la en la teva estrategia de xarxes socials.

T’ha resultat útil aquest post? Si és així, no dubtis en compartir-ho amb qui creguis que li pot semblar interessant.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta-m’ho, estaré encantada de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter i Facebook. I si vols conèixer tots els serveis que oferim a Romeu Prenafeta, pots fer-ho aquí.

 

Deixa un comentari