Actualment esteu veient So ambient de treball, el teu moment ‘tantra’? तन्त्र

So ambient de treball, el teu moment ‘tantra’? तन्त्र

  • Autor de l'entrada:

Estratègies del màrqueting al treball.

El cap s’omple de sensacions i emocions permanentment, cada cosa que passa, cada element que veiem, sentim, toquem o olorem al nostre entorn ens aporta imputs que provoquen en nosaltres estats d’anims que ens condicionen; en màrqueting, al fet d’utilitzar aquestes sensacions en diem neuro-màrqueting, i aquesta és una estratègia que ajuda les marques a transmetre valors molts cops intangibles de productes o serveis, com pot ser l’olor d’un perfum a través d’un anunci a la tele o bé la fiabilitat d‘una assegurança de vida, per posar un parell d’exemples.

Si això ho traslladem a l’hora de cercar un espai i moment de productivitat personal, és ben cert que a vegades ens cal una llum o un so ambient especial que ens traslladi a una situació concreta, o a un moment ‘tantra’. El teu moment tantra: तन्त्र.

Aconseguir l’ambient de treball ideal molts cops no és senzill, i no sempre es tracta d’aconseguir el silenci absolut, ans al contrari, molts cops treballem millor, més concentrats i amb més plaer en entorns que no són precisament assossegats. Els companys, el soroll del carrer, la música de fons, el xiuxiueix de l’aigua d’una font, o fins i tot rum-rum dels cotxes circulant ens poden ajudar a trobar aquest espai ideal de treball.

Si tens la bona sort de disposar d’aquest racó al teu entorn, perfecte, però si no és sempre així, existeixen nombroses aplicacions, webs o tracks online que ens ajuden a triar aquest so de fons que ens situa en l’òrbita perfecta per a ser productius. Cal aclarir que ser productiu pot estar relacionat amb produir més, o bé fer-ho millor.

El món dels sons i les sensacions, que a vegades ens destorben i altres cops ens ajuden, en qualsevol cas són curiositats que poden resultar molt pràctiques a l’hora de, amb petits ajusts, treballar millor.

Avui us recomanem DEFONIC,  un web freemium que posa a disposició, de manera gratuita, fins a 21 sons ben diversos i que a més ens permet combinar-nos.

He redactat aquest post vestit amb camisa de quadres, en una rústica taula de fusta i enmig d’una fantàstica tempesta, i tot i que en realitat la tempesta era de la conserva, ha funcionat. He tingut el meu moment tantra.

T’imagines treballar amb l’ordinador mentre fora plou i tu, ben aixoplugat, a la vora d’un foc a terra bramant un bon caliu? Doncs això.

 

Y si vols conèixer altres aplicacions similars, no deixis de consultar aquestes que et comparteixo, totes elles ben senzilles d’utilitzar:

  • Noisli, que t’ofereix diferents sons de relaxació personalitzables en intensitat; tambè ofereix un editor de textos i un temporitzador.
  • Coffitivity, si el què a tu t’agrada és treballar des d’una cafeteria.
  • Rainy Cafe, que com indica el seu nom, et transporta a un estadi perfecte un dia de pluja a la teva cafeteria preferida.

 

Creus que la nostra agència pot ajudar la teva empresa a millorar resultats en màrqueting i comunicació? Entra al nostre web i descobreix els nostres més de 30 serveis per a empreses i marques.

Fotografia de Justin-Kauffman.

Per a saber més i o et surten dubtes, sis plau, comenta’m-ho, estaré encantat de donar-te un cop de mà, si puc. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, aInstagramTwitter Facebook.

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari