Actualment esteu veient Què són els Social Medias?

Què són els Social Medias?

  • Autor de l'entrada:

Segur que en algun moment has sentit a parlar dels Social Media, però saps exactament què vol dir aquesta paraula?
Doncs per sortir-ne de dubtes, avui us explicaré què són.

Què són els Social Media

Els Social Media són els mitjans de comunicació social, és a dir, les plataformes en les quals interactuen i socialitzen persones i comunitats, ja sigui per compartir idees, interessos, notícies o simplement entreteniment.

No hem de confondre Social Media amb Xarxes Socials, ja que molta gent no en coneix la diferència i pot ser un error a l’hora de planificar un projecte.
Els Social Media són els mitjans socials, en els quals s’inclouen les xarxes socials, a més dels blogs, els geolocalitzadors, els marcadors i les eines multimèdia.

– Xarxes Socials:

Les Xarxes Socials són les plataformes en la que els usuaris comparteixen els seus interessos, gustos, fotografies, vídeos… Les més conegudes i utilitzades serien Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest i Tik Tok.

– Blogs:

Els blogs són eines en les quals es redacta contingut dins de les pàgines web, poden ser de caràcter personal o corporatius i les eines més conegudes són WordPressTypepad i Blogger.

– Geolocalitzadors:

Els Geolocalitzadors són eines molt útils que permeten que els negocis puguin ser trobats per dispositius mòbils, així com donar viralitat i promoció. Un exemple d’aquesta és el Foursquare.

– Multimèdia:

Aquestes són les plataformes que permeten compartir contingut multimèdia, sigui en format vídeo o en format àudio, com ho fan YouTube, Vimeo, iTunes…

– Marcadors:

I per últim, aquestes eines són ideals per guardar, organitzar i etiquetar contingut de les xarxes socials. N’és un exemple Delicous.

Gràcies a la utilització dels Social Media, podem promocionar una marca, difondre missatges importants sobre elles, posicionar-les, aconseguir que tinguin un tràfic de qualitat a les seves pàgines web o simplement apropar-les als seguidors, al consumidor i als clients potencials.

Ara ja saps què són els Social Media, si vols continuar aprenent amb els nostres coneixements, et convidem a seguir-nos cada divendres al nostre blog i també a les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram, LinkedIn i Twitter.

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.