Actualment esteu veient 24 estratègies: Publicitat impresa

24 estratègies: Publicitat impresa

  • Autor de l'entrada:

Publicitat impresa

Les estratègies de publicitat i promoció són una eina imprescindible per a qualsevol organització de màrqueting, ja sigui per mantenir-se en el mercat o millorar els seus mitjans de divulgació. 

Per aquesta raó avui parlarem d’una publicitat que durant molt temps ha estat la protagonista, la publicitat impresa, aquesta és una forma de publicitat que utilitza mitjans impresos físicament podem trobar-ho a través de balles, revistes i diaris.  

Aquesta tipologia de publicitat es remunta l’any 1472, en la porta d’una església anglesa, amb l’intenció de publicitar un llibre.

Els anuncis digitals poden passar desapercebuts perquè són substituïts ràpidament per un altre anunci, en canvi la publicitat impresa es manté sense risc de ser substituïda 

D’aquesta manera ens n’assegurem que es conegui la marca que promociona el producte.  

Avantatges per al màrqueting de la publicitat impresa 

  1. Poder de recordació, quan un anunci imprès aconsegueix l’atenció del públic, probablement serà difícil d’oblidar. Amb la publicitat impresa l’atenció es centra tota, en aquell document i preval en la memòria 
  2. Poder de credibilitat, l’avantatge més gran que posseeix aquesta publicitat és els alts nivells de confiança, doncs la informació es secunda amb el mitjà que hi ha al darrere.  
  3. Ens garanteixen una font de màrqueting que té un llarg temps de cobertura.
  4. És una publicitat menys intrusiva, doncs permet dins el seu format, que el lector triï si li interessa aquella part o passa a la següent.

 Hi ha diferents tipologies de publicitat impresa  

  • Diaris: Aquests estan dirigits a diferents tipologies de lectors, doncs inclouen esports, entreteniment, negocis, moda i notícies locals i internacionals.  
  • Revistes i magazines: Ofereixen a l’anunciant àmplies opcions de lectors i freqüència. Els magazines cobreixen una gamma àmplia d’interessos, el nostre client ja sap al adquirir el magazine, la tipologia de producte que està disposat a adquirir. 
  • Cartells i pòsters: Ens dóna l’oportunitat d’arribar als consumidors en moviment, posant cartells en llocs de la ciutat concorreguts. 
  • Correu directe: Aquesta metodologia de publicitat impresa ens serveix per arribar a audiències més petites o segments de mercats més detallats en el màrqueting. Normalment el trobem en forma de carta, butlletí o volant que arriba per correu ordinari.

Si ets una empresa que necessita un creixement exponencial ràpid, valora si el mètode proposa’t , millora les teves estratègies de màrqueting.  

Creus que a algú del teu entorn li pot interessar l’informació que has rebut? No dubtis en passar-li i compartir els coneixements.

Per a saber més o si et surten dubtes, comenta’m-ho, estaré encantat/da de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de **LinkedIn** i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a  **Instagram**   **Twitter** i **Facebook**. 

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.