Projecte KROMSHROEDER

  • Autor de l'entrada:
KROMSHROEDER-Planificació Creació del Pla de Màrqueting de l’empresa KROMSHROEDER, dedicada a la recerca, fabricació i comercialització d’equips mesuradors de gas i equips d’eficiència energètica i gas renovable. Exporta a més de 30 països i és un referent mundial en el seu sector. La complexitat del seu mercat i dels molt variats sectors amb els que treballa, suposa un repte d’anàlisi previ i  de disseny de les estratègies necessàries per assolir els objectiu que el client té definits. Dibuixar l’operativa que activa el Pla, renovat any rere any, ens dibuixa un mapa de reptes que al llarg de l’any podem analitzar i, si cal, redireccionar. Acompanyem KROMSHROEDER des de l’any 2021, colze a colze amb els seus equips de comunicació i vendes, definint nous reptes i objectius.  

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.