Actualment esteu veient Paletes de color a Instagram – 2 eines per unificar les teves fotos

Paletes de color a Instagram – 2 eines per unificar les teves fotos

  • Autor de l'entrada:

Instagram és, sens dubte, una de les plataformes clau a l’hora de donar a conèixer la teva imatge i establir la teva presència a Internet.

Instagram és, sens dubte, una de les plataformes clau a l’hora de donar a conèixer la teva imatge i establir la teva presència a Internet. Dins de la popular xarxa social, trobem diferents apartats que pretenen encara més diversificar la forma en què es comparteix tota aquesta informació, sigui amb els conegudisims stories o els recentment estrenats reels. No obstant hi ha un aspecte crucial per a les nostres publicacions que Instagram no ens diu, i aquest és el grid.

El Grid, o graella en anglès, fa referència al conjunt de publicacions que es veuen quan entrem en un perfil. En els perfils més cuidats hi podem trobar des de publicacions molt similars entre elles o publicacions que, simplement mantenen una mateixa estètica.

Més enllà del contingut de la publicació, l’ús d’una bona paleta de colors a Instagram pot marcar la diferencia entre un simple “Like” o un “Follow”.

I això és del que parlem avui, de l’estètica conjunta a Instagram i de com nosaltres, amb uns petits detalls, podem donar al nostre perfil un aspecte molt més estètic, cuidat i que denoti professionalitat. Una de les primeres eines que ens poden ser molt útils és Colorkuler.

 

Colorkuler - Instagram PalettesColorkuler (colorkuler.com) és una web que ens permet saber quina és la paleta de color que predomina en el nostre perfil fins ara. Només cal entrar a la web, introduir el nostre nom d’usuari a Instagram i, automàticament, la web ens detecta la nostra pròpia paleta de colors, amb els 9 colors que més defineixen les nostres publicacions. 

A partir d’aquí, es tracta d’utilitzar aquests colors per a futures publicacions, mantenint l’estètica ja sigui en fotografies, il·lustracions, anuncis, etc.

D’altra banda, si el que volem és definir una paleta completament nova, podem utilitzar Adobe Color

 

Aquesta eina del gegant Adobe (color.adobe.com) permet, d’una forma molt visual, generar noves combinacions de paletes de colors ja sigui amb colors complementaris, colors normals o tons determinats.

Establir un únic to a Instagram és una activitat a llarg termini però que si realitzem d’una forma constant, és increïblement eficaç. I a més a més, no només millorem la imatge estètica sinó que també aportem indirectament uns valors molt positius a la nostra imatge, valors com l’atenció al detall, l’esforç i ser curosos amb la feina que fem i amb com ens volem presentar al món digital.

I tu, ja saps quins colors et representen?

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.