Actualment esteu veient Organitzar una sessió de fotos de producte

Organitzar una sessió de fotos de producte

  • Autor de l'entrada:

Per a la bona comunicació de qualsevol marca i vendre el teu producte, s’ha de tenir en compte un dels factors més importats: la imatge que volem donar i les fotografies que l’acompanyen.

Una bona imatge farà que la marca sigui atractiva, generant interès a possibles usuaris de qualitat i futurs clients.

De fotografies sempre en podem comprar, utilitzant pàgines destinades a aquesta finalitat, com serien Adobe Stock o Shutterstock. També n’ hi ha de gratuïtes, com Pixabay o Pexels, però n’hem de vigilar els drets d’autor d’aquestes.

Però la millor manera de captar l’atenció és utilitzant imatges pròpies que transmetin els valors de la marca i així mostrar tot el potencial del producte que n’ofereix.

Doncs bé, avui us vull explicar com organitzar-se per realitzar una sessió de fotos de producte.

  • Per començar hem de veure el tipus de fotografies que necessitem: producte sol, bodegons, productes a la natura, acompanyats de persones o animals… Per fer-ne una llista ben curada ens serà de molta utilitat buscar exemples i observar què fa la competència.
  • Un cop tinguem clar el tipus de fotografia que farem, hem de fer una llista del material que ens serà útil. Pensa en tot l’attrezzo que vols que aparegui a la fotografia i, el meu consell, ves més enllà del que es veurà. Què vull dir amb això? Doncs, per exemple, si el producte a fotografiar és menjar, hem de tenir en compte que necessitarem una taula de tallar, ganivets, draps, productes de neteja, bols o tuppers per guardar-ho, un spray per humidificar els aliments i fer-los més atractius…
  • Ara és hora de posar a carregar bateries de la càmera i preparar l’espai i el material que necessitarem. Ens seran molt útils uns focus per il·luminar bé el set de fotografia, comptar amb diferents fondos per no ser molt repetitius i un trípode per subjectar la càmera. També tenir en compte que si la sessió fotogràfica la volem fer a l’exterior, prèviament hem d’observar-lo per poder veure sobre quina hora del dia ens interessa més la llum.

Ha arribat el dia, productes llestos, set de fotografia muntat i tot el material i attrezzo apunt. Per on comencem?

És important no atabalar-se, agrupa aquelles fotografies a fer que siguin similars i així estalviaràs temps, descarta el material que finalment no faràs servir perquè no et faci confondre i deixa-t portar per la teva imaginació.

Per últim, comentar que és important que les fotografies que facis siguin el més netes possibles, sinó perdràs el temps i els nervis editant-les al Photoshop. Que vol dir això? Doncs evita que el producte estigui en mal estat, que no hi hagi taques, arrugues, ombres no desitjades…

Segur que si et planifiques la sessió de fotos amb temps i t’organitzes a l’hora de fer-les, aconseguiràs fotografies molt boniques!

Si vols més consells no dubtis en seguir-nos a LinkedInInstagramTwitter i Facebook o bé contacta amb nosaltres.

 

 

Deixa un comentari