Actualment esteu veient La relació entre la teva empresa i una agència de màrqueting

La relació entre la teva empresa i una agència de màrqueting

  • Autor de l'entrada:

Cultivar les relacions per esdevenir eficaços i eficients en la transformació digital del teu negoci.

Quan una empresa compra un nou vehicle, més maquinària o tones de matèria primera, sap el què compra perquè ho veu, i la percepció és directa: producte a canvi de diners. Inversió a la fi.

En les relacions entre una empresa i una agència de màrqueting, la confiança mútua és un element transversal que sempre està present ja que no hi ha mercaderia, maquinaria o altres tangibles pel mig.

A la fi, una empresa té uns objectius, uns somnis, i l’agència de màrqueting aporta visió, coneixement, experiència i també ‘promeses’ d’assolir aquests somnis.

Com agència, sempre, o gairebé sempre, ens considerem socis estratègics dels nostres clients. Ens fem nostres els seus somnis i amb ells volem arribar molt lluny i que la relació sigui perdurable; ens agrada dir que tenim clients des de fa molts anys, caminant en la mateixa direcció i sentit, i amb una relació de plena confiança i empatia mútua.

Això no vol dir que resulti fàcil, els principis sempre són complicats per ambdues parts, ja que cal enfilar el criteri, objectius i visió de l’empresa o marca, el criteri que l’agència aporta com experta en comunicació digital i estratègia i, per descomptat, el punt de vista del client final (o client del nostre client). Un exercici d’equilibris i empatia a 3 bandes que no sempre resulta senzill d’encaixar al primer cop. I és que la relació entre la teva empresa i una agència de màrqueting digital demana temps, maduració, reconeixement mutu i, com he dit a l’inici, confiança i empatia.

L’any que ve fem 10 anys. Vull dir que l’agència Romeu Prenafeta fa 10 anys. 10 anys, 10 primaveres, 10 aniversaris, 10 ‘Sant Miquels’. A nosaltres ens agrada comptabilitzar-ho per reptes: més de 60 empreses i gairebé 1.500 projectes. Tots ells interessants des de molts punts de vista, sobretot des de l’aprenentatge que cadascun d’ells ens ha deixat, humanament i professional.

Treballem en projectes d’àmbit català, espanyol, especialment a la zona de Galícia, i internacionals. I sí, sempre hem necessitat d’aquest temps d’’enamorament’ i sincronització per fer-nos nostres, finalment, els somnis dels nostres clients.

Jimmi Romeu

Si consideres l’opció de comptar amb un departament de màrqueting complert externalitzat o de suport al teu equip, pots contactar amb nosaltres des del nostre espai Contacta. Una agència de màrqueting digital la formen un equip d’experts en diferents matèries estratègiques que poden aportar molt al teu projecte.

Som experts en estratègia online, transformació digital, gestió de xarxes socials, campanyes d’anuncis online, disseny gràfic, vídeo-marketing o web.

Per a saber més i o et surten dubtes, sis plau, comenta’m-ho, estaré encantat de donar-te un cop de mà, si puc. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  en aquesta mateixa xarxa, a InstagramTwitter Facebook.

 

jimmi Romeu

 

 

 

 

 

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari