Actualment esteu veient IMATGES EN QUALITAT HD A WHATSAPP

IMATGES EN QUALITAT HD A WHATSAPP

  • Autor de l'entrada:

Aquest any, WhatsApp ha llançat una actualització amb una característica que molts professionals del món digital estàvem esperant: la capacitat d’enviar imatges en qualitat HD. Aquesta millora, més enllà de ser una simple novetat, aporta un valor afegit al nostre flux de treball, facilitant compartir d’imatges nítides i de major qualitat amb els nostres clients i col·laboradors.

Des de l’agència, la nostra interacció amb els clients va més enllà de simples reunions o converses formals. En moltes ocasions, ens trobem en situacions on hi ha necessitat d’intercanviar materials o informació de manera espontània i immediata. En aquests casos, ens recolzem en eines com WhatsApp per a la seva comoditat i rapidesa. És una plataforma que ens permet compartir contingut al moment, sense necessitat d’accés a correus electrònics o plataformes d’emmagatzematge en el núvol.

No obstant això, una de les preocupacions que hem tingut durant molt temps és la pèrdua de qualitat quan s’envien imatges o vídeos a través de WhatsApp. Aquesta degradació pot distorsionar el contingut original i pot ser especialment problemàtica quan es tracta de materials de màrqueting, disseny gràfic o qualsevol altre contingut visual que requereixi una alta resolució per a la seva correcta interpretació.

Afortunadament, amb la nova funció que permet compartir imatges en qualitat HD a WhatsApp, no és necessari invertir tant temps en aquest traspàs i la qualitat de les publicacions fetes sense tanta planificació millora de manera significativa. 

Aquesta nova funcionalitat ja està disponible a tots els dispositius, però cal tenir en compte com activar-la, ja que la qualitat HD en les imatges no està habilitada per defecte. 

PASSOS PER ENVIAR IMATGES EN QUALITAT HD A WHATSAPP: 

  • Captureu fotos o vídeos com de costum amb la càmera del vostre telèfon. 
  • Obriu l’aplicació de WhatsApp i accediu al xat de la persona amb qui voleu compartir el contingut. 
  • Feu clic al botó de compartir imatges i seleccioneu les fotos i vídeos que desitgeu enviar. 
  • Si el contingut és en qualitat HD (ho hauria de ser si l’heu capturat amb la càmera del mòbil), apareixerà a la part superior de la pantalla un botó rodó amb les lletres “HD”. Cliqueu-hi, i WhatsApp us oferirà l’opció d’enviar en HD. Seleccioneu aquesta opció, i totes les imatges es traslladaran en aquesta alta resolució. 

MILLORA DEL FLUX DE TREBALL

La majoria dels nostres clients utilitzen els seus telèfons mòbils com una eina indispensable de treball. La immediatesa amb la qual es poden captar imatges i vídeos, sobretot en esdeveniments en directe, presentacions de productes o simplement moments destacats del dia a dia de l’empresa, fa del mòbil un instrument insubstituïble. Però, què passa quan aquest contingut ha de ser compartit ràpidament sense perdre la seva qualitat original? Aquí és on la nova actualització de WhatsApp entra en joc.

Anteriorment, enviar imatges o vídeos a través de WhatsApp solia comportar una disminució de la qualitat. Aquesta pèrdua podia influir negativament en la percepció d’una marca, especialment si es tractava de materials gràfics destinats a ser publicats en altres plataformes o utilitzats en presentacions. Ara, amb la capacitat d’enviar contingut en qualitat HD, les empreses poden estar segures que el material que comparteixen mantindrà la seva integritat visual, preservant així la imatge professional i l’estètica desitjada.

En resum, la integració de la qualitat HD a WhatsApp no només millora l’experiència d’usuari, sinó que també enriqueix les oportunitats de negoci i reforça la comunicació professional en aquesta era digital. Es tracta d’una evolució que, sense dubte, molts professionals del màrqueting, comunicació i disseny celebraran.

Per una explicació més visual i detallada, podeu veure aquí el #divendresfavestendres que vam penjar a les nostres xarxes sobre la notícia. No deixeu de visitar el nostre blog per a més novetats com aquesta.

 

 

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.