Actualment esteu veient Ha passat una estrella

Ha passat una estrella

  • Autor de l'entrada:

I ho ha fet amb la millor de les intencions

L’estiu del 2014 el Joel em va trucar un dia per a fer un cafè, feia temps m’havia escoltat en una ponència sobre màrqueting digital que jo impartia i ell recordava amb bon regust de boca aquella xerrada; bona senyal venint d’un cuiner, i és que el Joel és xef d’un restaurant molt especial.

El dia que vam fer el cafè, el Joel em va explicar coses que jo ja sabia i altres que ignorava, em va explicar amb detall que venia d’una família molt pencaire vinculada al món de l’hostaleria des de feia més de tres dècades, que ell feia molts anys que s’apassionava per la cuina i era tafaner dels fogons, que havia perdut el cul per treballar i aprendre amb els millors -Ferran Adrià, Louis Neichel, germans Roca…- que tenia un somni pendent i que, ara sí, era el moment de fer-lo realitat.

El somni del Joel era màgic, quasi emocionant, creatiu i, és clar, molt alt.

El somni del Joel era poder-se expressar als seus fogons, deslliurar-se de cordes que el lliguessin, d’estereotips i compromisos. El Joel volia deixar volar tota la seva imaginació creativa i la del seu equip, i fer néixer el restaurant gastronòmic La Boscana, un espai meravellós fins aleshores focalitzat exclusivament en fer banquets de cuina excel·lent.

I a mi per a què em podia necessitar un cuiner al que li brillen els ulls quan parla de cuina?

La resposta que em va donar el Joel era simplista: “tot això necessitem explicar-ho jimmi, no sé com s’ha de fer, i per això compto amb tu”, a partir d’aquell moment i fins avui per a mi i l’equip de la nostra agència s’obria un projecte fantàstic, imaginatiu, ambiciós i que apuntava amunt.

Dos anys després de fer estratègia, comunicació en la mesura adequada, desenes de reunions de treball i molta, molta il·lusió, el repte del Joel i la seva família rebia un gran reconeixement; dimecres passat al Joel, a la família Castanyé i Daniel i a La Boscana els va caure una Estrella Michelin. Ells i el seu equip, del qual avui la nostra agència ja en forma part, estem d’enhorabona, però sobretot estem molt satisfets.

El restaurant La Boscana, tot i no haver assolit encara aquell somni quasi empíric del Joel, podríem dir que ja està en l’òrbita d’aquesta voluntat capficada seva de dur la creativitat, l’experimentació i els sentits al més alt dels estadis culinaris, sense oblidar mai les arrels del territori, la sostenibilitat ben entesa i la tradició dels fogons.

I tot i que a nosaltres no ens ha caigut al damunt l’Estrella, sí que l’hem vist passat per sobre nostre, i per tot plegat només podem estar agraïts des de casa nostra per haver rebut la confiança de la família Castanyé i Daniel al llarg d’aquests més de dos anys.

Treballarem de valent per continuar sent útils a La Boscana i als somnis del Joel i la seva família de ‘pencaries’ del paladar 😉

Jimmi Romeu

Consultor en Màrqueting digital i vendes

Deixa un comentari