Que és Google ADS en el màrqueting digital?

Que és Google ADS en el màrqueting digital?

Estratègies del màrqueting digital.

Google ADS, abans coneguts com a Google Adwords, és una estratègia i una plataforma destinada a la publicitat patrocinada, aquesta té com a objectiu potenciar els teus anuncis mitjançant el motor de cerca que ofereix Google. Aquesta eina ha tingut des dels inicis un creixement exponencial, ja que representa una de les opcions més rendibles per a impulsar les vendes del nostre negoci i per arribar als nostres clients potencials, alhora que s’adapta a tots els pressupostos.

Amb Google ADS pots fer que el teu anunci aparegui en el cercador Google però també a Youtube, crear una botiga digital al Google Shopping, o, entre altres, aparèixer en forma de banner o anunci en webs i blogs relacionats amb el teu producte o servei, per exemple, si vens mobles, pots fer que el teu anunci aparegui en blocs d’interiorisme i decoració.

Utilitzar aquest recurs que ens ofereix Google, juntament amb una estratègia acurada, ens ofereix molts beneficis. Primerament, Google ADS facilita en gran mesura la tasca dels professionals del màrqueting, ja que ens permet atreure una gran quantitat de tràfic cap al nostre lloc web, si sabem utilitzar adequadament les paraules clau. I atreure una gran quantitat de tràfic de qualitat es pot traduir en un augment dels guanys.

Per tal d’aconseguir aquests beneficis cap a la nostra empresa, el primer que hem de fer és plantejar les ja mencionades paraules clau, ja que seran aquestes les que ens posicionaran com una opció rellevant quan un usuari realitzi una cerca relacionada amb nosaltres.

A més, incorpora un filtre geogràfic el qual augmenta l’eficiència de les campanyes. La geolocalització de la campanya ens permet concretar en quins llocs geogràfics volem que es mostrin les nostres campanyes. Això resulta de gran ajuda especialment a les PIME i al petit comerç, així poden acotar la seva presencia en aquelles ubicacions on realment es trobi el seu públic objectiu.

Per tant, aquesta eina permet assolir un dels principals objectius per a qualsevol empresa: aparèixer en la primera pàgina de resultats de Google.

I és un objectiu al qual pot arribar qualsevol empresa, sense importar les seves dimensions i sense necessitar un departament propi de màrqueting.

Si estàs decidit a realitzar una campanya de Google ADS perquè has vist el seu gran potencial, o tens qualsevol dubte sobre el tema, no dubtis en contactar amb nosaltres i els nostres experts en Google ADS t’assessoraran sobre la millor estratègia que pots seguir depenent de les teves necessitats i interessos.

Jordi Morros

Content & Ads Manager

Deixa un comentari