Actualment esteu veient Ara es Meta Business Suite, no Facebook

Ara es Meta Business Suite, no Facebook

  • Autor de l'entrada:

Cada vegada ens trobem en un canvi constant, és per això que Facebook va prendre la decisió de canviar i ha passat a ser Meta “Metaverse firstnot Facebook first“. Un canvi crucial que afecta el nom de la companyia confirmat per Mark Zuckerberg, l’inici d’una nova etapa amb noves eines innovadores que afecten la mateixa xarxa social Facebook, també a les xarxes vinculades com són WhatsApp i Instagram.

Què és?

Amb Meta, la plataforma Facebook a part de ser una xarxa social on diversos usuaris interactuen mitjançant imatges, missatges o vídeos es convertirà en nexe d’unió amb el món virtual, aquesta nova realitat del futur cada vegada s’apropa més i el seu desenvolupament avança considerablement. Facebook es tracta d’una plataforma amb un gran volum d’usuaris en línia i és ben cert que aquest nou punt de partida trobem noves formes de connectar-nos més actualitzades.

Principalment, ens trobem amb les mateixes funcions de Facebook, però amb la incorporació gratuïta de Meta Business Suite, una plataforma que permet a l’usuari estalviar molt temps, organitzar-se, connectar-se amb diversos usuaris i obtenir millors resultats comercials. Amb Meta Business Suite és més fàcil veure les notificacions, respondre els missatges, crear o programar publicacions, històries, anuncis i també trobaràs estadístiques per optimitzar i aconseguir els objectius marcats.

Meta Business Suite

Meta Business Suite ofereix múltiples eines i funcions que et permetran agilitzar la comunicació amb els clients, així com administrar Facebook, Messenger i Instagram a la vegada.

  • Fer publicacions simultàniament a Facebook i Instagram sense haver de canviar de compte.
  • Llegir i respondre missatges, comentaris des del mateix lloc en Facebook, Messenger i Instagram, amb possibilitat de crear respostes automàtiques.
  • Crear un anunci o promocionar una publicació.
  • Accés a les estadístiques.
  • Accedir amb facilitat a l’administrador d’anuncis, administrador de vendes, etc.

Com s’ha vist, Meta Business Suite permet administrar d’un mateix lloc tant Facebook com Instagram, a més a més, d’oferir una varietat d’eines gratuïtes que faciliten el control i la comunicació amb els clients de forma clara i senzilla.

La visió de Facebook de cara al futur es continuar innovant i potenciant la plataforma sota el nom de Meta, actualment ja aposta fortament amb la possibilitat de crear mons virtuals connectats amb el món real. Un nou món digital anomenat Metaverso cada vegada més a prop.

Com a conclusió, podem dir que Facebook continua innovant-se i potenciant la plataforma, és per això que amb la introducció de Meta Business Suite trobem noves funcionalitats i eines accessibles per a totes les persones. D’aquí a poc temps, s’incorporaran noves eines d’automatització per incrementar les vendes i impulsar el creixement.

Si t’ha semblat interessant, no oblidis compartir-ho a les teves xarxes socials o deixar-me un comentari.

Si vols saber-ne més o si et surten dubtes, comenta-m’ho, estaré encantada de respondre’t. Em pots contactar al meu perfil de LinkedIn i seguir els nostres canals socials  a InstagramTwitter Facebook

Deixa un comentari