2 maneres de desbloquejar un compte d’instagram

 • Autor de l'entrada:

Les últimes actualitzacions d’Instagram afecten exponencialment els comptes d’empresa d’aquesta xarxa social. Encara que tinguis el perfil com a marca (o empresa), cal que aquest tingui una data de naixement. En cas de no ser així, es bloquejarà el compte, la xarxa social necessita aquesta dada per temes de publicitat. A l’agència ens hem trobat en aquesta situació amb el compte d’un client, i al blog d’avui t’explicarem què hem fet i què pots fer per desbloquejar un compte d’Instagram.

Passos a seguir per desbloquejar un compte d’Instagram:

 1. Si no tens la data de naixement introduïda en el perfil d’empresa, Instagram bloquejarà el compte. Com ho sabràs? Perquè quan intentis accedir a la xarxa social, aquesta estarà bloquejada i et sortirà un missatge similar a aquest: desbloquejar un compte instagram
 2. La mateixa xarxa social, et deixa apel·lar la situació o sortir. Si poses sortir, es tancarà l’aplicació i no s’haurà resolt el problema. Si apretes “Apelar” el botó et portarà en una pàgina on podràs posar les teves dades personals (encara que sigui un perfil d’empresa) com a representant de l’empresa i aportar els documents necessaris per intentar desbloquejar un compte d’Instagram.
 3. El següent pas és esperar una resposta per part d’Instagram o bé que el compte quedi desbloquejat.

El hàndicap afegit, de tot això, és que la comunicació amb Instagram és molt dificultosa, per no dir impossible. No tenen una atenció al client com a tal. Què pots fer si arribes en aquest punt i ningú et soluciona el problema?

Com podem contactar amb Instagram sense morir en l’intent:

 1. A través del servei de suport per a empreses que ens ofereix Facebook META, que aquesta xarxa social sí que té una part d’atenció al client. Allí podeu obrir un tiquet de consulta i us atendran personalment (si cliqueu en la següent imatge, anireu a aquesta part que us acabo d’explicar). desbloquejar un compte instagram
 2. Cal omplir un formulari, parlar amb ells i veure quines opcions et donen.
  • La primera opció que t’aportaran serà que introdueixis les dades del formulari d’apel·lació i esperis un termini de 48-72h.
  • Si passat aquest temps no resolts el problema, podràs tornar a contactar amb ells dia a dia, i l’opció més recomanable és fer-se pesat perquè et facin cas, i finalment són ells els que contacten directament amb Instagram i et poden ajudar a solucionar el problema.
 3. En contactar Facebook directament amb Instagram et garanteixen una solució en 24h. I si has omplert de forma correcta el formulari, hauràs resolt el problema.

Tal hi com t’hem comentat, un com omplert el formulari, haver contactat amb Facebook, Facebook amb Instagram i Instagram t’ha fet cas, per fi has desencallat el problema i ja hauràs pogut desbloquejar un compte bloquejat per Instagram. Si has viscut una situació similar i ens la vols compartir, estarem encantats de llegir-te. I, si vols compartir aquesta petita ajuda a les teves xarxes socials, ho pots fer sense problemes.

Irene Yuste

Directora de projectes

Deixa un comentari

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: ROMEU YUSTE, S.L
Finalitat del tractament: Fer un comentari
Legitimació del tractament: Consentiment de l'interessat
Conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@romeuprenafeta.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.